Motýlí ostrov přehled
Corina Bomann
Diana Wagenbachová, berlínská právnička, odlétá do Anglie, kde umírá její milovaná teta. Ta v posledních slovech prosí Dianu, aby odhalila dlouho chráněné rodinné tajemství. Stopy minulosti Dianu zavedou do exotické krajiny, kde narazí na věštbu, která navždy změnila osud její rodiny,...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motýlí ostrov. Přihlašte se a napište ho.

Musím říct, že mi dalo dost zabrat se do knihy začíst, začalo mě bavit asi až posledních 100 stránek, kdy to začalo mít spád a byla jsem zvědavá na zápletku příběhu.

Tentokrát mi trvalo déle, než jsem se začetla a srovnala postavy, kdo je kdo. Zpočátku se mi pletly jména a příběh byl rozvlāčný a zdlouhavý. Nevěděla jsem stále zda číst dál. Ale po příjezdu na Srí Lanku a 19 století k tomu ,už naštěstí mě příběh chytl a už jsem se těšila na rozuzlení zamotaného příběhu.
Kniha Motýlí ostrov v seznamech
v Mé knihovně | 240x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
německá literatura Srí Lanka, Cejlon rodinná tajemství historické romány prolínání minulosti a současnostiAutorovy další knížky
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
2020 | ![]() |
Knihy Coriny Bomann jsou překrásné, u té knihy nemůžu říct jinak. Bavila mě jak r.1887- Victoria a Grace stejně jako současnost s Dianou. Fandila jsem Grace a její lásce. Knihu jsem zhltla skoro na jeden zátah, přes den na pláži a večer v hotelovém lobby baru. Nemůžu si dočkat na její další knihy. Doporučuji. Pro mě rozhodne bude mezi TOP 5 letošních přečtených knih.
Také knihu zařazuji do letošní čtenářské výzvy: 17.téma - Kniha o rodinných tajemstvích. A tím mám letošní výzvu splněnou.