Motýliky 2: lietajú v tom obaja přehled
Alice Oseman
Srdcerváči / Motýliky série
"Ako pomenovať túto knihu jedným slovom? Kjúúúúúúúúúút! Toto bolo nesmierne milé, zlaté a krásne nakreslené! Odporúčam a prosím si viac :)“ Kika Dvaja chalani. Jedna lovestory. Nick a Charlie sú najlepší kamoši. Nick vie, že Charlie je gej a Charlie si je istý, že Nick je na baby. Ale... Láska chodí po nečakaných chodníčkoch a Nick sa učí počúvať svoje srdce, aby zistil pravdu o sebe, o svojich kamarátoch aj o svojich najbližších príbuzných. Motýliky – Lietajú v tom obaja je druhý diel zo série komiksových románov.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , CooBooOriginální název:
Heartstoppers. Volume Two, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motýliky 2: lietajú v tom obaja. Přihlašte se a napište ho.
Opět krásné ilustrace. Moc oceňuji to, jak krásně k danému tématu přistupují rodiče hlavních hrdinů.
Dnes se těším na třetí a čtvrtý díl.
Miluju to. S kluky a jejich blízkými to ani jinak nejde. I když se to zdá jen jako jednoduchý romantický příběh o dvou klucích, opak je pravdou. Ale přes to, že se v každém díle objevují i těžká témata, je příběh pořád krásný a chcete ho číst.
„Jako upřímně, zrovna teď mám totální GAY KRIZI.“
2014 | Solitaire |
2019 | Srdcerváči. Kniha 2 |
2020 | Srdcerváči. Kniha 3 |
2021 | Srdcerváči. Kniha 4 |
Člověk se prostě musí hned pustit do dalšího dílu. Pokud to jde tak příběh Charlieho a Nicka miluji ještě víc.