Můj flirt s politikou aneb Příručka pro ministryně přehled
Daniela Kovářová
Můj flirt s politikou, čtivě odráží autorčiny čtrnáctiměsíční zkušenosti ve vysoké politice a v ministerském křesle. Daniela Kovářová v ní s nadsázkou a vtipem popisuje typy úředníků, politiků a novinářů, s nimiž se setkala, i povinnosti ministra v nevážné podobě. Zejména kapitoly nazvané „Technika aneb Soužití s přístroji a materiály“, „Bezpečnost především aneb Jak se žije s ochrankou“ nebo „Intimní život aneb Muži, sex, rodina a přátele“ vás pobaví a zalitujete, že knížka není delší.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj flirt s politikou aneb Příručka pro ministryně. Přihlašte se a napište ho.
S politikou nemá publikace nic společného, o skutečném působení v politice se nedozvíte nic, je to jen směska parkinsonských bonmotů a vtipů, které možno uplatnit na jakéhokoliv ministra bez ohledu na stranickou barvu. Z tohoto pohledu mě kniha silně zklamala. Ne že bych čekal nějaká nečekaná odhalení, ale přece jen ta osobní rovina a zkušenost mohla být alespoň nepatrně patrná.
Nedočetl jsem, takové bylo moje zklamání.
Vtipné, příjemné, oddechové čtení. Pokud si místo ministerstva dosadíme jiný úřad či firmu, zjistíme, že se podobní lidé a situace vyskytují takřka všude. Jen ti na vyšších místech jsou více vidět.
Kniha Můj flirt s politikou aneb Příručka pro ministryně v seznamech
2017 | Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat |
2018 | Jak chovat muže aneb Manuál pro otrlé |
2020 | Matkovražedkyně - Ironický román o zločinu |
2009 | Láskyplné povídky |
2012 | Sbohem, cizinko |
Příjemná oddechovka, nečekejte politologický rozbor. Občas je znát křečovitý pokus o humor, ale jako jednohubka do vlaku nebo podobě dobrý.