Na chalupě s moderním fotrem přehled

Na chalupě s moderním fotrem
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437722/bmid_na-chalupe-s-modernim-fotrem-MLk-437722.jpg 4 169 169

Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, už nám vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. Opravdová dovolená je třeba výlet k moři do Bulharska, jak nám to popsala druhá polovina rodičovské páru, Dominikova žena Nataša. Nyní se ke slovu dostává ten nejdůležitější – syn Čeněk. To je totiž jediný člen rodiny, který má na chalupě alespoň trochu času, protože všichni ostatní jsou zaměstnaní hraním golfu, sklízením sousedovy úrody, případně prací s izolepou. A o výsledky svého soustředěného a naprosto objektivního pozorování se s námi neváhá podělit.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na chalupě s moderním fotrem. Přihlašte se a napište ho.

Honey0105
včera 2.5 z 5

Já mám Landsmana ráda. Jeho knihy jsou takové oddechové a žádnou velkou literaturu za tím nehledám. Tím, že měla být tato kniha vyprávěna z pohledu Čeňka, tak jsem neměla žádné očekávání. Nakonec to úplně neurazilo. Ano, autor opravdu některé vtipy tlačí dost na sílu, to by mohl omezit, ale jinak.. Nejsem nadšená, ale ani přehnaně zklamaná. Prostě jednohubka na noční, kdy se člověk i usměje (nebo naopak si zakoulí očima). Já si určitě ráda přečtu i další knihu od autora.

MrsPascal
14.02.2024

Neuvěřitelně trapná kniha. Od Landsmana jsem přečetla už Fotra 1, 2 a 3 a k tomu i Moderní pár a Dovolenou s fotrem. Ale takhle nebetyčnou nudu, jako je tenhle díl, jsem nezažila.
Možná je to tím, že je to psané z pohledu Čeňka? Nevím. Každopádne jsem se hrozně nudila a do čtení se musela nutit. Cca 150 stránkovou knihu bych přečetla za den a půl, tohle mi trvalo 3 dny.
Už nikdy víc, děkuji. Vtipy, co nebyly vtipné a ještě byly tlačené na sílu.
Nechápu, proč tohle autorovi někdo vydal.

simca9342
24.10.2023 5 z 5

Lepší než Dovolená s MF, kterou jsem před lety dočetla a ke knihám autora se už vracet nechtěla. Tahle vypadala dobře a taky, že byla :)
Vyprávění o všem, co se může přihodit na chalupě s trochu praštěnou rodinou. Celý příběh je psaný z pohledu malého kluka- syna autora. Aneb, když je vám sedm let a svět je ještě jednoduchý. Ale ne, když máte dělat, co vám řeknou rodiče.

" za celou historii naši rodiny jsem sice nikdy nic nezměnil, ale jednou ro přijde."

Podle vtipných trapasů, které provádí celá rodina, popisu nejen chalupy, ale i několika věcí, kterých je otec Dominik schopný se zdá, že se to Čeňkovi začíná dařit. Pomalu, ale jistě. Z celé knížky mi připadala nejvtipnější kapitola Pobožná místnost.
Osobní doporučení: knihu není dobré brát do dopravních prostředků( ty pohledy lidi dnes , když jsem se neudržela a vybuchla při čtení stály za to!) a mezi větší skupinu lidí už vůbec ne :)

Kniha Na chalupě s moderním fotrem v seznamech