Na kole do Evropského parlamentu přehled

Na kole do Evropského parlamentu
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60505/mid_na-kole-do-evropskeho-parlamentu-j0j-60505.jpg 3 7 7

František Šesták se spolu s nově zvoleným europoslancem Edou Koužušníkem zúčastnil v roce 2009 jeho cesty na kole do Štrasburku, do lavic nově vzniklého parlamentu. Cesta a společné zážitky ho přiměly k napsání této knížky. Edvard Kožušník: "Politika je správa věcí veřejných. V dnešní době nadvlády médií to však někdy vypadá, že politika je žumpa, do níž padají všichni, kteří se politiky jen okrajově dotknou. Přitom v České republice máme tisíce lidí věnujících se na různých úrovních politice v tom dobrém slova smyslu. Způsob mé cesty do Evropského parlamentu byl médii vnímán spíše jako bulvární událost. Přitom se nejednalo o žádný propagandistický plán, dokonce jsem to ani nevymyslel. K vyřčení slibu, že po volbách pojedu na první zasedání Evropského parlamentu na kole, mě přiměl novinář MF Dnes Viliam Buchert, ten se mě chytře zeptal a já slíbil, že když budu zvolen, tak do Štrasburku pojedu jako cyklista. Prostě jsme splnil slib. Děkuji všem, kteří jeli se mnou a pomáhali mi, a všem, kdo mi drželi palce."... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na kole do Evropského parlamentu. Přihlašte se a napište ho.

Mruskulka
20.10.2019 2 z 5

Po téhle knížce jsem sáhla pouze z důvodu splnění výzvy:cestopis. Krátké vyprávění o cestě do Evropského parlamentu na kole nebylo pro mě nějak extra zajímavé a to samé můžu říct o fotografiích. Uznání by měl pan poslanec, kdyby nejel na elektrokole.

kika 13
07.12.2013 4 z 5

Knížka je pěkná já ji přečetla za chvilku.

martinkaLLL
12.10.2012 ztráta času

Je pěkné,že pan Kožušník dodržel své slovo,ale knížka jako taková je nezáživná.

Kniha Na kole do Evropského parlamentu v seznamech