Na konci vesmíru přehled

Na konci vesmíru
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533512/bmid_na-konci-vesmiru-65e5a36aed18c.jpg 4 284 284

Legie série

Tak daleko jako tentokrát se posádka Vzdorující ještě nikdy nevypravila – mimo území enlilů, churitů a dalších velkých civilizací. Starý spojenec má však problém, a když o něco požádá vědec z prastaré rasy, po jejíž technologii pase váš největší nepřítel, neváháte ani chvíli. Obzvlášť pokud se na vás obrátí jako na svou jedinou naději. Jenže tentokrát by se možná chvíle váhání vyplatila, protože tahle cesta vede k tajemstvím, která lidem otevřou naprosto nové obzory. A s nimi i nečekané hrůzy. Ale bez toho by to snad ani nebylo ono. Zatímco se Legie připravuje na osvobození Země, kapitán Moravec a jeho posádka se musí vydat až na samotný konec vesmíru.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na konci vesmíru. Přihlašte se a napište ho.

Dydy7
19.09.2024 5 z 5

Na konci vesmíru je deviata časť skvelej série Legie a táto bola asi najhororovejšia a najbrutálnejšia zo všetkých.

Naši hrdinovia sa vydávajú na úplný koniec vesmíru a ani len netušia čo ich tam čaká. Je to nepreskúmaný svet a narazia na niečo s čím sa ešte nestretli. Už začiatok knihy ma dosť navnadil a bolo mi jasné, že tento diel bude poriadne desivý.

Stretávame sa so všetkými obľúbenými postavami, ale humoru tentokrát ubudlo, pretože je to naozaj veľmi temné a musela som sa strachovať o našu posádku viac než je zvykom. Stoja totiž proti neznámemu súperovi, ktorý sa s ničím nemazná. Opäť bolo skvele popísané prostredie a celé to bolo výborne vymyslené.

Kvalita kníh každou jednou stúpa a ja sa idem pustiť do ďalšej. Ak nad touto sériou ešte váhate, určite vyskúšajte. Nebudete ľutovať!

lucakuca
08.09.2024 3 z 5

Ajajaj!
Kam zmizel humor? Dva fórky mě rozesmály. To je málo!
A to se u této série neodpouští! To musí být vyvážené (jako vždycky přeci).
Násilí sex humor! Svatá trojka! To už je legendarně zažité do kotletovskosněgoňské krve jako třeba TŘI přání, TŘI vlasy děda... TŘI princezny, TŘI hádanky, TŘI synové atd atd.
V tomto díle je rovnováha narušena a momentálně jsem zklamaná.
Ne však natolik, že bych zbytek série odhodila do poličky se slovy: "Trp, ty svině nečtená, pod nanosem prachu leptaná!"

Yila
21.08.2024 5 z 5

Hned začátek knihy nabudil dosti děsivou atmosféru a navnadil na celý příběh. Samotný příběh následně poměrně rychle plyne. Popis bytostí a hrůz, které byly postavám prováděny byly popsána docela detailně až mi z toho párkrát bylo skoro zle. Rozhodně jeden z lepších částí této série.

Space opera Legie - to nejlepší ze dvou stylů

05.12.2023

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

10.11.2023

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023

Někdy je potřeba chladnokrevné rozhodnutí, a někdy trocha toho prdění na podpaží, i kdyby jen pro zlepšení morálky.

Už jsem se naučil, že mluvit o štěstí nosí smůlu.

Tvoje výmluvy zní hůř než pravda.

Kniha Na konci vesmíru v seznamech