Napiš si svůj šťastný konec přehled

Napiš si svůj šťastný konec
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500624/bmid_napis-si-svuj-stastny-konec-fhE-500624.jpg 4 80 80

Cesta ke štěstí vede přes stránky knih Knihovnice Valentýna neprožívá šťastné období. Poté, co se jí rozpadne manželství, přijde další špatná zpráva. Její matka Eloise, která kdysi náhle zmizela z jejího života, zemřela a Val musí odletět do Londýna převzít pozůstalost, jejíž součástí je i knihkupectví. Tam si zamiluje matčin byt, útulnou čtvrť i zapadlý obchůdek plný pokladů. A když najde dopis založený v jejím oblíbeném románu, začne pátrání, na jehož konci ji čeká nejedno překvapení.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Motto

With Love from London, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Napiš si svůj šťastný konec. Přihlašte se a napište ho.

Aneleh
27.12.2024 5 z 5

Dojemný romantický příběh o lásce ke knihám. o lásce jako takové, o přátelství, zklamání, naději, zradě. Proč Valentýnu její matka opustila v choulostivém věku dvanácti let? Líbilo se mi střídání kapitol z minulosti a přítomnosti, které postupně odhalovaly, jak to vlastně všechno bylo. Knižní zahrada a v ní kočičí strážce - to by byl můj sen.
I když leccos bylo předvídatelné, např. kdo si nakonec získá srdce Valentýny, přesto stojí tato kniha za přečtení.
Jen takový postřeh: proč v první kapitole je Valentýna a potom už pořád Valentina? Zajímalo by mě, zda jde o chybu nebo o určitý záměr?

Jana-Marie
25.12.2024 2.5 z 5

Kniha pro mě bohužel velkým zklamáním. Od autorky jsem četla Všechny květy Paříže, což byla pro mě naprosto vyjímečná kniha (jedna z nejlepších, co jsem kdy četla). Napiš si svůj šťastný konec byla úplně někde jinde - nic převratného, průměrná kniha, která mě bohužel ničím neoslovila/nezaujala.

kacenka6144
27.08.2024 5 z 5

Musím dát 5*. Příběh byl nádhedrně dojemný. Možná trošku předvídatelný, ale to určitě ničemu neuškodilo. Nutil mě smát se i trošku slzet.

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022

Kniha Napiš si svůj šťastný konec v seznamech