Vzpomeň si na lásku přehled
Sarah Jio
Když se láska, kterou už jste dávno oplakali, znovu objeví a převrátí vám život na ruby. U romantické večeře se svým snoubencem Ryanem si Kailey Crane uvědomí, jaké neskutečné štěstí má. Skvělou práci novinářky v listu Herald, zasnoubená je s dokonalým mužem a večeří v jedné z nejfajnovějších restaurací v Seattlu. Při odchodu spatří před restaurací hubeného zarostlého bezdomovce. Chce mu dát krabici s jídlem, kterou si odnášeli domů, ale když se muži podívá do očí, jako by ji zasáhl blesk. Je to její životní láska, Cade McAllister, který před deset lety zmizel a Kailey z toho byla zničená. Chudák, kterého teď potkala na ulici, je jen stín dřívější lásky. Během následujících týdnů pomáhá Kailey Cadeovi dát život zase dohromady a před Ryanem to zpočátku tají. Při konfrontaci se starým vztahem si Kailey uvědomí, že se bude muset rozhodnout, co a koho vlastně chce.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomeň si na lásku. Přihlašte se a napište ho.
![pip11 pip11](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/113145/m_pip11-sqz.jpg?v=1548780002)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Neobvyklé téma této knihy bylo neočekávaně hezké a poutavé. Je to pěkný příběh, i když konec se odehrál trochu zrychleně.
Knižní novinky (20. týden)
09.05.2020
Kniha Vzpomeň si na lásku v seznamech
v Mé knihovně | 167x |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2024 | ![]() |
2015 | ![]() |
Neotřelé téma zpracované čtivě, ale až moc romanticky. Ale jako oddechovka fajn. Hned od začátku bylo jasné, jak kniha dopadne a souhlasím, že konec byl uspěchaný a některé věci neobjasněné. Jako by autorka už chtěla mít dílo co nejdříve za sebou. Proto dávám o hvězdičku méně. Ze tří hlavních postav mi byl nejsympatičtější Ryan.