Nápoje pro imunitu přehled
Ellen Hodgson Brown , Karen Konopelski
Koktejly - nebo také "smoothies" - posilují imunitní systém, jenž chrání organizmus před působením škodlivých mikroorganizmů.Obsahují vyvážené množství vitaminů a minerálních látek potřebných v boji proti bakteriím, virům a dalším cizím útočníkům. Každý ze 100 koktejlů obsahuje kromě ovoce či ovocných produktů i další přísady: jogurt, tofu či lněný olej, jež dodávají koktejlům chuť a texturu a přitom směs obohacují vysokými nutričními hodnotami. Tajemstvím úspěchu je kvalitní mixér, jenž dokáže vytvořit hustou osvěžující směs spojením chlazených a mražených přísad, na nichž jsou všechny koktejly založené. U každého receptu najdete základní nutriční hodnoty, tabulku nejdůležitějších živin a řadu tipů, pro koho je nápoj určen a komu pomůže v boji s nemocí. Recepty jsou řazeny podle hlavní ingredience.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Supercharge your immune system, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nápoje pro imunitu. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Nápoje pro imunitu v seznamech
nápoje péče o zdraví imunita, imunitní systém zdravé nápoje (smoothies) ovocné šťávy ovocné koktejly koktejly, míchané nápoje
Skrýt reklamy
Náhodně objevená kniha plná jistě zajímavých receptů. Na můj vkus jsou bohužel recepty dosti obsáhlé a jsou v nich ingredience, které nevyužívám a nějak nejsem ochotná a v náladě se učit nové smoothies, když už mám osvědčené jiné. Knihu tedy pošlu dál.