Děla z Navarone přehled

Děla z Navarone
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355374/mid_dela-z-navarone-Kga-355374.png 5 58 58

Navarone série

1. díl >

Strhující klasické akční drama z druhé svétové války. Spojenecké diverzní komando se vydává na ostrov Navarone zničit německá děla ohrožující 2000 britských vojáků.

Literatura světová Romány Válečné
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Guns of Navarone


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děla z Navarone. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (7)

ArthasKarfa
07.08.2024 5 z 5

Krásná dobrodružná kniha o skupině vojáků, kteří přes neskutečné útrapy zkusí zdolat nezdolnou pevnost v Navarone. Moc hezky je zde popsáno jejich přátelství, jejich utrpení a jejich smysl pro povinnost a kamarádství. Když tuhle knížku čtete, jste se skupinou někde na ostrově, přebíháte nekonečně soutěsky a jsou vám v paták alpští myslivci, kteří vás chtějí dostat. Je to hrozně čtivé a dobrodružné čtení pro každého. Mně se moc líbily postavy, Prašan Müller, statný Andrea, kapitán Mallory i všichni další společně tvoří příběh odvahy a nezdolnosti lidského snažení. Vlastně je to celé od začátku odsouzeno k zániku, tolik nezdarů, útrap a smůly. Na druhou stranu tolik síly a snažení. Až neuvěřitelně se někdy vrací Andrea z výpravy, která má ochránit zbytek skupiny.....a tak trefně a mile Prašan komentuje některé události. Za mě velmi krásná kniha na letní čtení, které ve vás dlouho zůstane.

jitka5135
30.04.2024 5 z 5

Naproste prekvapeni. Kniha by me nezaujala, nevybrala bych si ji, nemela jsem naladu na valecne tema a vubec nemusim namet "diverzanti jsou do akce". Zacala jsem cist, protoze tu lezela a cekala jsem, ze prvnich 10stran me ujisti, ze to cist nemam. Dej knihy se odehrava v podstate behem ctyr dnu..a za tuto dobu jsem ji precetla. Uzasne, strhujici, nabite,..pokud vahate, nevahejte.


Pampalini
06.10.2016 4 z 5

Kniha, ku ktorej sa občas vraciam až s nostalgickými pocitmi. Výborné postavy, s ktorými som sa ako chlapec dokázal stotožniť. Príbeh je v niektorých fázach až naivný, v skutočnosti by mnohé postupy nefungovali, ale komu to vadí. Rovnako tým "dobrým" držíme palce a tešíme sa z úspechu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Děla z Navarone v seznamech

v Přečtených74x
v Doporučených3x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x