Návrh přehled
Elle Kennedy
Off-Campus série
1. díl >
Dokonalá oddechovka z hokejového prostředí nejen pro nenapravitelné romantičky. Hanna Wellsová je velmi sebejistá v mnoha oblastech ... tedy až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí udělat něco hodně odvážného, aby si jí konečně všiml A to i kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu. Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám svého snu nedosáhne. Takže když mu Hanna předloží trochu zvláštní návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí na oplátku zájem vysněného kluka, nijak zvlášť neváhá. Stačil ale jediný polibek, který vedl k tomu nejdivočejšímu sexu v životě, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu že kluk, kterého chce, je vlastně on sám. A to už tak snadné nebude.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , TympanumOriginální název:
The Deal, 2015
Interpreti: Klára Anita Přistižená
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrh. Přihlašte se a napište ho.
Tenhle díl miluju, myslím že tohle je moje nejoblíbenější kniha od Elle Kennedy.
Garetha i Hannu bezmezně zbožňuju a jejich příběh...ach. Četla jsem ho už asi 5x a má své vyhrazené místečko v mé knihovně.
Tak tahle kniha je naprosto skvělá. Vzala jsem si ji s sebou na dovolenou a myslela si, že mě to ani nebude bavit. Ale jak jsem se spletla. Sympatický, uvědomělý hlavní hrdina, prostě idol žen a k tomu drzá Hannah. Moc se mi to líbilo, i když uznávám, že to místama bylo trošku nereálné a přitažené za vlasy.
„A jak ho mám krucinál přesvědčit, že sním už nechci být, když nedokážu přesvědčit ani sebe?“
„Někdy se k vám lidi přikradou a najednou ani netušíte, jak jste kdy mohli být bez nich.“
Kniha Návrh v seznamech
v Přečtených | 3 102x |
sex přátelství láska pro ženy milostné romány znásilnění domácí násilí žárlivost lední hokej zpěvačky prostředí školy, studentské prostředí pro dospívající mládež (young adult)
Jelikož jsem začala sérií Briar U. Tak jsi trochu pozadu, ale i tak se mi to moc líbilo.
Kniha plynula jako víno a vůbec se mi od ní nechtělo. Tihle dva prostě měli být spolu.
Zápletka, popis postav i dramatická linka s Garretovým otcem, všechno tak měli být a nebylo navíc.