Nedokončená vražda přehled

Nedokončená vražda
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469972/bmid_nedokoncena-vrazda-813-469972.jpg 4 62 62

Dvacet let starý případ komisař Carter s inspektorkou Campbellovou sami jen tak nevyřeší, proto se vrací Alan Markby s Meredith Mitchellovou! Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal odhalit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí. Jedním z nich je dvě desítky let starý případ pohřešované Rebeccy Hellingtonové, která odjela na víkend navštívit rodiče a od té doby ji nikdo neviděl. Když se k Markbymu dostane informace, která vrhá na její zmizení docela nové světlo, roztáčí se tím kolotoč událostí, které ovlivní život nejen Markbymu a jeho ženě Meredith, ale také komisaři Carterovi a inspektorce Campbellové, kteří se na vyšetřování případu podílejí. Kam Rebecca před dvaceti lety odjela? Co se jí stalo? A proč se nové důkazy vynořují až po tak dlouhé době?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

An Unfinished Murder, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nedokončená vražda. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (26)

aNGie5
včera 5 z 5

Moc zajímavý díl, a četl by se dobře, nebýt naprosté absence korektury. Byl vůbec přeložen závěrečný díl #7 A Matter of Murder?

tereza1964
10.07.2024 5 z 5

Moc se mi líbila zápletka příběhu a také to, že se jednalo o vyšetřování 20 let staré vraždy. Jedná se o čtivou detektivku.


čef
26.08.2023 4 z 5

Zápletka je originální, pátrání také, psychologické kejkle na úrovni a přesto se mi kniha moc nelíbila. Pro mne většinou nuda, zdlouhavé dialogy, které asi mají příběh posunout, ale je to líná kobyla. Doporučuji všem, kteří mají rádi utlachané talk show.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nedokončená vražda v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě11x
v Knihotéce114x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit11x