Někdo jako ty přehled

Někdo jako ty
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540513/bmid_nekdo-jako-ty.jpg 4 78 78

Mít identické dvojče má svoje výhody, ale když mě sestra požádala, abych šla na rande s Romanem Bellisariem, nebyla jsem z toho zrovna dvakrát nadšená. Jasně, je to až hříšně hezký a úspěšný chlap, ale taky mě před třemi lety vyhodil z mé vysněné práce. Jenže na tom rande závisí sestřino povýšení, takže to nemůžu odmítnout. A kupodivu se ukázalo, že se k sobě hodíme. Já prodávám umění. On ho sbírá. Jsme oba posedlí podivným, tajemným umělcem, o kterém většina lidí ani neví, že existuje. Roman je ovšem opatrný a já chápu důvody proč – je vdovec s dítětem. Ale jak ubíhá jedno rande za druhým, začne se mi otevírat a já si nemůžu pomoct, abych se do něj nezamilovala. Problém je, že si Roman stále myslí, že jsem svoje sestra. Bude naše záměna to nejlepší, co mohlo mě a Romana potkat, nebo lež, která nás navždy rozdělí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

You or Someone Like You, 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Někdo jako ty. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (16)

KatieKuli
22.08.2024 4 z 5

Říkala jsem si jak tu zápletku se "záměnou" dvojčat autorka pojme. A upřímně jsem měla obavy, aby z toho nevypadla trapná fraška. Teď už můžu říct, že se s tím popasovala se ctí a všechno do sebe pěkně zapadlo. Užila jsem si příběh o tom jak Roman nejdříve poznával Margaux a pak znovu Sloane :-)

MAU256
17.08.2024 5 z 5

Skloní ústa k mým a dá mi důrazný polibek, naznačující, že už nikdy nikam neodejde.
"Vždycky jsi mi byla souzena, Sloane," zašeptá a jeho rty se dotknou mých.
Políbím ho, obtočím mu ruce kolem krku a ze všech sil se ho držím.
"Jsi to ty," řekne. "Buď ty, nebo nikdo."

Vychovává dcerky sám, jeho teta se mu snaží pomoci, aby vystoupil ze své zóny smutku po své ženě a domluví mu rande na slepo se svojí zaměstnankyní, která čeká na povýšení a kdyby nešla, tak se obává, že by o povýšení mohla přijít. Jenže na domluvenou schůzku ona nedorazí, pošle za sebe své dvojče s komentářem, aby k dalšímu rande již nedošlo. Jenže osud, kterému, jak si myslí on: napomohla zasáhnout Emma, má s nimi jiné plány. Jak to celé může skončit, když na začátku všeho byla lež? A že se pravda vždycky nějakým způsobem dostaví? Čeká konec zlomená srdce? No, to stojí za přečtení, romantickým dušičkám můžu jen doporučit.

A hlavně, jak se zmiňuje ve svém komentáři "knihomolkaJani", určitě si nezapomeňte přečíst DOSLOV - i mě po něm po tvářích zůstaly stopy po slzách.


MilackovaN
12.08.2024 5 z 5

Na tuhle knihu jsem narazila omylem a mile mě překvapila. Četla se jedním dechem a během jednoho horkého odpoledne jsem ji celou přečetla. Sloane a Roman byli oba sympatičtí, narozdíl od dvojčete, které mi svou povahou lezlo krkem. Děj je lehce předvídatelný, ale vůbec mi to nevadilo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)

23.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Někdo jako ty v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených97x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených5x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst141x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x