Neonoví bohové přehled

Neonoví bohové
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504029/bmid_neonovi-bohove-60D-504029.jpg 4 672 672

Temný Olymp série

1. díl >

Všichni říkali, že je ten muž mýtus, ale sotva jsem přešla řeku Styx, jeho temné kouzlo mě uhranulo… a byl prostě můj. Miláček společnosti, Persefona Dimitriouová, chce uprchnout z ultramoderního města Olymp a začít znovu daleko od zrádné politiky Třinácti domů. Ale celý sen se vypaří v okamžiku, kdy ji matka bez varování nechá zasnoubit s Diem, nebezpečným vládcem temného města s nablýskanou fasádou. Persefoně nezbývá nic jiného, než prchnout do zakázaného dolního města a uzavřít ďáblovu dohodu s mužem, kterého považovala za legendu… s mužem, který ji dovede do světa, o jehož existenci neměla ani zdání. Hádés strávil celý svůj život ve stínech a vůbec netouží vystoupit na světlo. Když však zjistí, že mu Persefona může nabídnout střípek pomsty, po níž celá léta prahne, pomůže jí – za jistou cenu. Ale každá bezdechá noc, kterou stráví propletený s Persefonou, v něm probouzí tak silnou touhu, že je ochotný rozpoutat válku s celým Olympem, jen aby si ji udržel… Moderní převyprávění mýtu o Hádovi a Persefoně, které je stejně tak hříšné, jako sladké.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Red

Neon Gods, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neonoví bohové. Přihlašte se a napište ho.

alzbeta4340
01.01.2025 4.5 z 5

Tuto božskou olympskou sérii čtu napřeskáčku, a tak jsem věděla, co mám čekat. Je to žhavý příběh přitažlivosti mezi Hádem a Persefonou. Trochu škoda, že se nedozvídáme více o vztazích mezi jednotlivými bohy a o Persefonině matce Déméter, to je úžasná záporačka.

dikara
28.12.2024 3 z 5

celkovo ... sklamanie
čakala som niečo úplne iné a bol z toho obyčajný erotický príbeh
anotácia hovorí o Gréckych bohoch, umiestnených do tejto doby, no v podstate sa jednalo ako keby o dve mafiánske rodiny, ktoré ovládali časti mesta, 13 dôležitých ľudí sa zosobnilo do gréckych bohov, ktorí intrigovali proti sebe
no a autorka to trochu prispôsobila na grécky mýtus o Hádovi a Persephone
začalo to fakt dobre, no neskôr skĺzlo do erotického príbehu, trochu zvrhlého, exhibicionistického, ktorý bol vo väčšine príbehu
na konci nastal mierny zvrat, aby to malo aj nejaký "normálny dej" a už bol koniec
čakala som lepšie prerozprávanie pôvodného príbehu
pokračovania už asi čítať nebudem ...

manasx
06.12.2024 5 z 5

Krásná pohádka :)

10 nejčtenějších knih (září)

15.09.2022

Vychází Čtenářský diář 2023, Sváděj mě a další knižní novinky (35. týden)

28.08.2022

Kdyby. To je to klíčové, nejdůležitější slovo.

Udělal bych pro ni cokoli.

Volím si nás.

Kniha Neonoví bohové v seznamech