Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov přehled
Konrád Kendik
nehodnoceno
Receptúry pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov v seznamech
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
2012 | Nové receptúry a technológia pokrmov |
1999 | Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov |
2003 | Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach |
2004 | Receptúry diétnych pokrmov |
1996 | Mladá kuchárka |