Nový kluk přehled
Sarina Bowen
Hockey Guys série
1. díl >
Jeden druhému prostě nedokážeme odolat! Jmenuji se Hudson Newgate, ale mí spoluhráči mi spoluhráči mi říkají Nový kluk. Brooklyn je má poslední naděje, speciálně po mých špatných výkonech v loňské sezoně. Ale já to dokážu. Protože vím, co se patří. Co bych však rozhodně neměl dělat, je randit s dalším nováčkem – sexy trenér, který žije ve stejné budově. Gavin potřebuje práci u mého týmu, protože je to zodpovědný svobodný otec. Nemůžeme spolu chodit. Můj arogantní agent – který je shodou okolností i můj otec – se zblázní, pokud budu chodit s mužem. A můj tým potřebuje, abych dával góly, ne abych rozpoutal mediální cirkus. Smůla, že Gavin a já nedokážeme tomu druhému odolat…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
The New Guy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nový kluk. Přihlašte se a napište ho.
Pro mě bohužel další ukázka toho, jak slabý překlad dokáže zkazit dojem. Paní překladatelka Milena Hordinová by si měla uvědomit, že knihu je třeba nejen přeložit, ale i převést do čtivé češtiny. Znáte někoho, kdo běžně používá slova jako "již, nyní, také"? A tady tak má mluvit hokejista!!!
Jinak příjemné čtení, ale za mě nedosahuje kvality autorčiných knih On, My nebo Přísně tajné.
Nový kluk“ od Sariny Bowen mě příjemně překvapil. Kniha se mi četla skvěle, byla natolik poutavá, že jsem ji doslova nepustil z ruky. Příběh mě zaujal svou originalitou a zasazením do prostředí, které normálně není mým šálkem čaje. Přesto jsem se dokázal plně ponořit do děje a užít si každou stránku.
Sarina Bowen skvěle zachytila atmosféru a vytvořila postavy, které působí uvěřitelně a mají hloubku. I když mě prostředí, ve kterém se příběh odehrává, běžně moc neláká, tentokrát mě zaujalo natolik, že jsem si knihu opravdu užil. Pro všechny, kdo hledají čtivý, dobře napsaný příběh, rozhodně doporučuji.
Dílo rozhodně stojí za přečtení a věřím, že osloví nejen fanoušky tohoto žánru.
Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)
10.11.2024
Kniha Nový kluk v seznamech
HIM u mě nic nepřekoná. Nicméně tohle byl taky hezký příběh. Sympatické postavy, prostředí, romantika. Já si to užila. Láska je krásná v jakékoliv podobě.