Obsluhoval jsem anglického krále přehled

Obsluhoval jsem anglického krále
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108337/bmid_obsluhoval-jsem-anglickeho-krale-eAo-108337.jpg 4 1820 1820

Nové vydání s ilustracemi Michala Machata představuje román, který již patří do kánonu české literatury, v kontextu soudobého výtvarného a grafického názoru. Součástí knihy je CD s kompletním textem načteným Miroslavem Masopustem (ve formátu MP3).

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obsluhoval jsem anglického krále. Přihlašte se a napište ho.

MíšaS.
dnes 5 z 5

Krásné čtení. Nevím, co víc k tomu napsat.

martianekk
23.11.2024 3 z 5

Pan Hrabal napsal tuto krásnou knihu o číšníkovi Dítěti, z kterého stane cestář v Sudetech. Celý život se snaží přizpůsobit a dostat se do vyšší společnosti.Ale nikdy se mu to nepodaří. Pochopí, že je zbytečné přizpůsobovat se světu a smíří se svým životem. Filmové zpracování od pana Menzela je taky vydařené.

tereza3242
22.11.2024 3 z 5

Nerada bych zpochybňovala geniální dílo autora, ale asi zůstanu raději u jiných. Od Bohumila Hrabala je to moje druhá kniha. Opět mi nesedí jeho projev v podobě nekonečných vět. Je to takové shrnutí různých situací, ale všechno klouzá jen tak po povrchu, člověk se nemůže pořádně zakousnout do příběhu, protože za chvíli už budeme zase někde jinde a jindy. Poslední část je taková hodně filozofická a nutí k zamyšlení. Kniha jako taková vyloženě špatná není, ale chybí mi v ní dialogy a nějaké napětí. To se samozřejmě neshoduje s autorovým projevem, což je škoda.

Nové eknihy zdarma ke stažení (červen)

29.06.2020

Kniha Obsluhoval jsem anglického krále v seznamech

v Přečtených3 273x