Odkaz přehled

Odkaz
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501749/bmid_odkaz-ypz-501749.jpg 4 458 458

Off-Campus série

< 5. díl

Životy Garretta a Hannah, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera a Sabriny sa po vysokej škole nevyvíjajú tak, ako si predstavovali. Iste, sú spolu, ale zrazu čelia skutočným problémom, na ktoré ich štyri roky na Briarskej univerzite nepripravili. Dospelosť je oveľa náročnejšia ako opletačky s láskou, a hrdinovia zisťujú, že veľké rozhodnutia môžu mať veľké následky. Hoci pri troche šťastia priaznivé. Svadba. Žiadosť o ruku. Tajný sobáš. Nečakané tehotenstvo. Hádajte, čo ktorý pár čaká! Odkaz je napínavým zavŕšením skvelej romantickej série o štyroch sympatických pároch zo série Off Campus.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Yoli (SK)

The Legacy, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odkaz. Přihlašte se a napište ho.

hlupec
předevčírem 3 z 5

Aaaale tak na to, že šlo vlastně o úplně zbytečnou knihu, to nebylo špatné:) Autorka je fakticky machr, udržet kvalitu u celé série je těžké i u fantasy či sci-fy žánrů natož u čisté romantiky! Takže pokud se vám líbily předchozí díly, tak tenhle zvládnete taky. Erotika už je tam celkem zbytečná, protože sexuální napětí už čtenář vetšinou necítí, ale není jí tam moc. Chvílema je to hezky vtipné. Bohužel mi nesedl příběh Gerreta a Hanny, přitom jejich kniha byla určitě z těch lepších.

SPOILER: V tomto žánru jsem alergická na dětská témata (i proto se mi nelíbila kniha Tuckera a Sabriny), mám toho dost doma, nepotřebuji o tom číst ještě v mé guilty pleasure:) Navíc jako sorry, jaká je pravděpodobnost, že Sabrina na hormonální antikoncepci otěhotní při jednom neúplném zanoření na začátku sexu? A jako sorry, ale jak je možné že Hanna najednou omylem otěhotní? A kolik z vás, které máte těhotenství už za sebou, jste chodily v prvním trimestru každých 10 minut čůrat? A další sorry, ale co je to za dementní zápletku, kdy se údajně chytrá ženská rozhodne, že svýmu milovanýmu alfa samci nedokáže říct, že je v tom? A pak se na něj ještě urazí, když jí seřve, že mu to tajila! V tom autě jsem byla jednoznačně na straně Gerreta a on se jí ten kokos pak ještě omlouvá a ona se mu neomluví??? What the fucking fuck? :D

Ale jak jsem psala, jinak vpodstatě dobrý:)

HankaJosefiova
01.11.2024 4 z 5

Pěkné zakončení série. Měla jsem je všechny ráda a myslím, že z těch čtyř párů v této knize vyniká hlavně Tucker a Sabrina, ale část s Deanem a Allie je taky k popukání.
Ano smích tomu nechybí, stejně jako trocha dramatu a sexu.

Wajny
15.09.2024 5 z 5

Miluji sérii Off Campus a vlastně většinu knihy od Elle Kennedy či knih, které píše v duu se Sarina Bowen. Ale Off Campus byly první knížky, které jsem četla a hlavně Návrh naprosto miluju! Mám ráda série, které mají vždy v díle nové hlavní postavy, ale zároveň se všechny postavy objevují všude.

Odkaz jsem si tedy musela rozhodně přečíst, i přestože nemá už tak dobré hodnocení. Ale já jsem spokojená, je to taková jednohubka na jeden večer. Jak anotace slibuje, tak tu máme jednu svatbu, zásnuby, svatební cestu a zjištění těhotenství! Baví mě, že jsem netušila, co který pár bude zažívat, i když svatební cestu jsem uhodla. Všechny příběhy se mi líbily a nedokáže vypíchnout jede - bavila mě scéna v zasněženém autě, „trénování“ Deana, smůla Tucker a vyhrocené momenty Garretta. A upřímně trochu doufám, že se dočkáme nějakého pokračování ve stylu – Off Campus – Nová generace, no řekněte, nechtěli byste si přečíst o dětech Garretta či Deana?

Tak jak je zvykem u Elle Kennedy, kniha je vtipná, ale zároveň se tu objevují i vážnější témata. Všichni musí jednou dospět, každý pár má nějaké překážky, které musí překonat a každý si to řeší podle svého.

A otázka nakonec – už někdo tuhle skvělou sérii vydá s novými obálkami? Já totiž mám Off Campus pouze jako eknihy a pořád čekám, až někdo přijde s povedenou obálkou, abych si ji mohla konečně koupit!

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

16.12.2022

10 nejčtenějších knih (listopad)

15.11.2022

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022

Kniha Odkaz v seznamech

láska svatba vztahy štěstí lední hokej život dospělost

Elle Kennedy
kanadská, 1982