Odkaz přehled

Odkaz
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505036/bmid_odkaz-pLv-505036.png 4 447 447

Off-Campus série

< 5. díl

Čtyři příběhy. Čtyři páry. Tři roky života po promoci… Jedna žádost o ruku. Jedna neplánovaná svatba. Jedny líbánky. A jedno nečekané těhotenství. Život po vysoké není pro Garetta a Hannu, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera se Sabrinou takový, jak si ho představovali. Mají sice jeden druhého, zároveň však čelí životním problémům, na které je čtyři roky studia na Briarově univerzitě nepřipravily. Jak se ukázalo, najít lásku je pro tyto čtyři páry ta snazší část. Dospět je mnohem těžší…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Legacy, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odkaz. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (84)

Wajny
15.09.2024 5 z 5

Miluji sérii Off Campus a vlastně většinu knihy od Elle Kennedy či knih, které píše v duu se Sarina Bowen. Ale Off Campus byly první knížky, které jsem četla a hlavně Návrh naprosto miluju! Mám ráda série, které mají vždy v díle nové hlavní postavy, ale zároveň se všechny postavy objevují všude.

Odkaz jsem si tedy musela rozhodně přečíst, i přestože nemá už tak dobré hodnocení. Ale já jsem spokojená, je to taková jednohubka na jeden večer. Jak anotace slibuje, tak tu máme jednu svatbu, zásnuby, svatební cestu a zjištění těhotenství! Baví mě, že jsem netušila, co který pár bude zažívat, i když svatební cestu jsem uhodla. Všechny příběhy se mi líbily a nedokáže vypíchnout jede - bavila mě scéna v zasněženém autě, „trénování“ Deana, smůla Tucker a vyhrocené momenty Garretta. A upřímně trochu doufám, že se dočkáme nějakého pokračování ve stylu – Off Campus – Nová generace, no řekněte, nechtěli byste si přečíst o dětech Garretta či Deana?

Tak jak je zvykem u Elle Kennedy, kniha je vtipná, ale zároveň se tu objevují i vážnější témata. Všichni musí jednou dospět, každý pár má nějaké překážky, které musí překonat a každý si to řeší podle svého.

A otázka nakonec – už někdo tuhle skvělou sérii vydá s novými obálkami? Já totiž mám Off Campus pouze jako eknihy a pořád čekám, až někdo přijde s povedenou obálkou, abych si ji mohla konečně koupit!

AliceBeroun
08.09.2024 5 z 5

Líbila se mi a královsky jsem se u ní bavila. Jednoduše mě těšila. Vždy si ji znova přečtu s oblibou.


kacenka6144
04.09.2024 4 z 5

Tuhle sérii jsem kdysi přečetla jedním dechem. Bavila mě celá partička hokejistů a jejich přítelkyň. Každá dvojice je trošku jiná, nebyly to příběhy úplně přes kopírák. A tohle bylo její milé zakončení. Všichni se někam posunuli, ale přesto zůstávají stále přáteli. A navíc mají Alexandra.

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

16.12.2022


10 nejčtenějších knih (listopad)

15.11.2022


Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odkaz v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených596x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených30x
v Knihotéce303x
v Chystám se číst229x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech4x