Okno do času přehled

Okno do času
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359183/bmid_okno-do-casu-vL7-359183.jpg 4 81 81

Jules je zvláštní chlapec. Byl jím, ještě než se začaly dít všechny ty divné věci. Má fotografickou paměť, ze které žádná vzpomínka nevymizí. Nikdy – až do chvíle, kdy v jeho životě náhle zavládne chaos, smrt se zjeví příliš blízko a v jeho paměti se objeví chyba v podobě vzpomínek někoho cizího. Jules s odvahou, důvtipem a svérázným smyslem pro humor vyvíjí teorii pro vysvětlení tohoto nepochopitelného úkazu. Při pátrání po identitě svého záhadného dvojníka se zaplétá do cizích nadějí a snů a také do smyček smrtícího plánu šílence. Skvělá novela autora bestsellerů Petera F. Hamiltona zve čtenáře na neuvěřitelnou jízdu časem prostřednictvím vzpomínek na minulosti i budoucnost. Napínavý i humorný příběh mistrně využívající faktu, že vesmír není jen podivnější, než si myslíme, je dokonce podivnější, než si představit dokážeme.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okno do času. Přihlašte se a napište ho.

Malarkey
25.10.2024 4 z 5

Peter F. Hamilton mi v knihovně už nějaký ten pátek smrdí. Než se ale pustím do těch jeho špalíků, chtěl jsem ho alespoň trošku poznat a tak jsem se pustil do té nejtenčí knížečky, kterou tu od Planety9 v knihovně mám. Výsledek ale dopadl skvěle. Vypráví úsměvný příběh Julese, který je v mnoha ohledech dokonalý autista. Bavilo mě to. Chvílemi jsem se vnitřně nejenom pobavil, ale i zasmál. Navíc to bylo za pár chvil přečtené a závěr tomu dodal pěknou korunu.

Luigi1
27.01.2024 4 z 5

Otevřu knihu a koukám je konec

B4LU
10.04.2023 3 z 5

Zajímavý krátký příběh o časových paradoxech. Ale prokristapána, překladatel, který je schopen napsat, že "vzpomínka pocházela NEJDÉLE z roku 2000" by měl zvážit, zda náhodou nedělá ve špatném oboru.

Kniha Okno do času v seznamech