Opravdové zločiny přehled

Opravdové zločiny https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476309/bmid_opravdove-zlociny-gX8-476309.jpg 4 404 404

Zákulisí a detaily těch nejzásadnějších světových případů. Záhadné, promyšlené, brutální, drzé… nejslavnější zločiny v dějinách jsou jakékoli, jenom ne nudné. Lucie Bechynková, moderátorka a spoluzakladatelka napínavého podcastu Opravdové zločiny, vás vezme do nejtemnějších koutů lidské duše. Výběr těch nejzajímavějších světových zločinů, co se kdy odehrály, doplňuje zasvěcený pohled kriminalisty, vězeňského dozorce i právničky. A jedním si můžete být naprosto jistí: tyhle případy vám nedají spát.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opravdové zločiny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (106)

Margarett_Lindd
předevčírem 3 z 5

Vzhledem k tomu, že poslouchám tento podcast, brala jsem knížku jako "povinnost". Nechci tvrdit, že mě kniha zklamala, nicméně jsem čekala, více rozepsané příběhy. Prakticky všechny byly velmi stručné. Fajn bonus jsou rozhovory na konci knihy.

Věra91
12.05.2024

Barči a Lucky podcast poslouchám pravidelně a proto spoustu těch krimi příběhů znám, ale i takhle si je přečíst bylo velmi fajn. Je ale fakt že nic nového jsem se v knize nedozvěděla.


hanak_v_exilu
27.03.2024 3 z 5

K podcastu mě přitáhla nadšená kamarádka, a i když jsem postupně viděl každý díl (nebo téměř každý), tak jsem mu až tak úplně nepropadl. Doufal jsem, že psaná verze mi bude vyhovovat víc, jenže opak je pravdou. Podcast stojí víc na hláškách upovídaných slečen a pozitivní atmosféře, než přímo na faktech. No a kniha nestojí víceméně na ničem. Jednotlivé případy jsou stručné, takže než jsem se stačil začíst, byl konec. To by bylo dostačující kdyby šlo o systematický výčet odvysílaných případů, ke kterým bych se pak mohl vrátit na youtube, jenže bohužel. Příběhy jsou vybrané zřejmě náhodně a úplně chybí informace, ve kterém díle se daný případ probíral. Napsané je to čtivě, jen trochu zbytečně.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 právě čtených knih podle uživatelů (září)

15.09.2021


Knižní novinky (34. týden)

23.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Opravdové zločiny v seznamech

v Právě čtených31x
v Přečtených552x
ve Čtenářské výzvě162x
v Doporučených19x
v Knihotéce308x
v Chystám se číst180x
v Chci si koupit62x
v dalších seznamech10x