Polib mě ještě jednou přehled

Polib mě ještě jednou
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524541/bmid_polib-me-jeste-jednou-652e8b7eb9dd8.jpg 4 95 95

Osobní strážce série

< 3. díl

Být odvážný neznamená nemít strach. A milovat neznamená být neustále šťastný. V budoucnu i ty, i já nejspíš někomu ublížíme – tomu se nedá zabránit. Ale vím, že když zavřu oči a budu volně padat, budeš tam a chytíš mě. Proto dovol, abych já byla ta, která chytí tebe. A budeš-li si to přát, můžeme padat spolu, pokud mě při tom budeš držet za ruku. Když se Evangelina seznámí s jedním z královských bodyguardů, rozvíří to její veškerý citový svět. Impulzivní Kinsgley přitom naprosto nezapadá do královského dvora a dokonce si musí odsedět trest. Ačkoli už si nechce způsobovat další potíže, princezninu šarmu přesto neunikne. Rozvine se dobrodružný flirt, ovšem za vysokou cenu – když je Eva napadena, chrání ji jako bodyguard Kingsleyův otec a zaplatí životem. A Eva a Kingsley zlomeným srdcem. Když se jejich cesty rozejdou, Eva je přesvědčená, že už ho nikdy nespatří, jenže poté převezme Kingsley otcův bývalý post a dostane za úkol chránit Evin život.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red

Kiss Me Now, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polib mě ještě jednou. Přihlašte se a napište ho.

Dela90
19.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Poslední díl nás zavede k princezně Eve a Bodyguardovi Kinsleymu.
Líbí se mi, že v knížce najdete jejich první seznámeni, ale i první společnou bolest, odloučení a následně shledání po letech.

Po letech se znovu potkávají na prestižní škole pro studenty s titulem, kdy má King jako bodyguard proniknout do dění školy a chránit tak Eve, před nepřátelskou skupinou a tamními problémy. Najdete tu spoustu akce, nebezpečí, ale i postupné romantiky, jak kolem nich začnou tát ledy.

Do Kinsleyho se zamilujete, na oko je to drsňák, ale se srdcem na pravém místě. Přátelství je pro něj na 1. místě. Eve, rebelka, která se zamiluje a nemůže na něj zapomenout, ačkoliv je jí jasné, že by měla.

“Někteří lidé vejdou druhému do života, když je tam vpustí.Oproti tomu jiní jsou člověku darováni, ačkoliv on v tu chvíli ještě neví, jestli je chce, stanou se vším, co potřebuje, aby byl kompletní. A já jsem Eve, potřeboval, abych se cítil kompletní.

Kromě toho se zde setkáváme také s předchozími postavami, což bylo za mě opravdu osvěžující.

U knihy se budete smát, brečet, mračit se nebo Vám bude běhat hrůzou mráz po zádech, ano je to emocionální jízda, ale opravdu to stojí za to. Ačkoliv je to trošku bichlička.

Většina knihy se odehrává na prestižní škole, tady jsem sem tam kroutila hlavou, tohle se doopravdy někde děje? Akce a závěrečné rozuzlení, wow. Tohle asi v romantické knize nečekáte. Nicméně u mě vede první díl a tento mu dost šlape na paty.

Bonusový příběh za mě rozhodně ne, to bylo velký špatný. Vůbec se to do toho příběhu nehodilo a upřímně jsem se u toho docela nudila, přišlo mi to strašné přitažené za vlasy. Což byla opravdu jediná chyba celé knihy.

Ale kompletní příběh Eve a Kinga rozhodně doporučuji přečíst.

Opět se mi potvrdilo, že společné čtení je skvělý způsob, jak přečíst knihu, ke které bych se jinak nedokopala.

Misshell1
24.07.2024 4 z 5

Musím říct, že to bylo docela dlouhé, ale zase na druhou stranu byla sranda a bylo spoustu akčních scén. Eve byla skvělá nespoutaná žena a Kingsley sympaťák. Akorát musím se přiznat, že až na konci mi došlo, že vlastně postavy Ivy a Ryan a Pescott a Silver jsou z předchozích dvou dílů. No holt, když se to čte, jak to vyjde. Ale myslím, že takhle by to stačilo. Hlavně ne prosím díl o Alexovi.

Andrejka91
16.06.2024 3 z 5

Na mě moc dlouhé, spousta omáček okolo, nudila jsem se, do čtení jsem se musela nutit. Místy mega přitažené za vlasy a těžko uvěřitelné. Předchozí dva díly se mi líbily mnohem víc.

Dvůr hurikánů, Válečný král a další knižní novinky (2. týden)

07.01.2024

Kniha Polib mě ještě jednou v seznamech

Stella Tack
německá, 1995