Hraj o svůj osud přehled

Hraj o svůj osud
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518322/bmid_nocni-partie-hraj-o-svuj-osud-uOx-518322.jpg 4 156 156

Noční partie série

1. díl >

Už celá staletí sužuje šlechtické rody Chesterfieldů a St. Burringtonů nepřemožitelná kletba – a to až do dnešních dní, kdy se z obou sídel staly elitní internátní školy. Nic z toho netuší středoškolačka Alice, která po sérii záhadných událostí přijíždí do Chesterfieldu na letní kurz. Znamení na zápěstích spolužáků v ní nevzbudí podezření, o to víc ale její pozornost upoutá šarmantní, i když poněkud záhadný Vincent. Jeho úsměv ji okouzlí natolik, že na všechno kolem sebe zapomene – až jednoho dne v lese najde jednu ze svých spolužaček proměněnou v kámen a i na jejím zápěstí se objeví znamení šachové figurky… Černá, nebo bílá? Vybere si Alice stranu v téhle hře na lásku a smrt? Zjistí, kým ve skutečnosti je? A obstojí tváří v tvář kletbě? Noční partie: Hraj o svůj osud je romantický městský fantasy román od autorky bestselleru Polib mě a první díl duologie, v němž se střídají žhavé scény s napínavou akcí a pozvolna se rozkrývá prastará záhada. Připravte se na podmanivý mix vášně, dobrodružství a magie s lehkou příměsí humoru, který vás nenechá knihu jen tak odložit.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , King Cool

Spiel um dein Schicksal, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hraj o svůj osud. Přihlašte se a napište ho.

Katulan
včera 4 z 5

Byla jsem k této knize velmi skeptická a nakonec si ji pořídila ve výprodeji za nějakých padesát korun. Ale musím říct, že mě překvapila a opravdu bavila. Autorce díky, že mě touto knihou vytrhla ze čtecího bloku a donutila mě koupit si druhý díl v němčině a celý ho přečíst ještě před vydáním českého překladu. :D

Twinfy93
03.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Úžasná kniha, zhltla jsem ji za 4 večery a nemůžu se dočkat dalšího dílu. Jsem na straně černých a za Jacksona. Bylo mi ho v určitých chvílích líto, je evidentní, že je zamilovaný do Alice a to hodně. Celkově černí mi přišli více empatičtí a sympatičtí. Knížka mě rozesmála i dojala k slzám. Jsem zvědavá kdo je ve skutečnosti Curse. Jelikož Curse znamená anglicky prokletí, napadlo mě, jestli to nebude ten, kvůli kterému to celé začalo, nebo další služebník? A taky jsem měla chvilku na konci obavu, aby třeba Alice nepřijala nedopatřením znamení krále a nebyl to boj na život a na smrt mezi ní a Jacksonem. Třeba to bude předmětem další knihy, že k ukončení se musí služebník stát králem a obětovat se To by bylo kruté...btw nechápu proč mu na konci neřekla pravdu, třeba by ji vyšel vstříc, než ho takhle zbytečně ranit.

Veruza
19.10.2024 5 z 5

Prostě bomba. Skvělá kniha která vás nepřestane nutit číst od začátku až do konce. A hrozně miluji kocoura Course se kterým hlavní hrdinka Alice umí mluvit. A taky miluji černého a bíleho krále do kterých se Alice tak trochu zamiluje. A hrozně moc potřebuju 2.díl který výde až v listopadu.

Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023

Kniha Hraj o svůj osud v seznamech

šachy paranormální jevy prokletí internátní škola

Stella Tack
německá, 1995