Ozvěny záhrobí přehled
Veronika Fiedlerová
Pozdravy záhrobí série
Krádež vzácného tisku. Únos malého chlapce. Sebevražda mladé dívky. Zdánlivě nesouvisející případy, v nichž vyšetřovatel pojistných událostí Benedikt Klausner rozpoznává zásah nadpřirozena. Mrtvých přibývá a do hry vstupuje nekromantův podivný zaměstnavatel. Dokáže Benedikt ochránit svoje nejbližší před vším, k čemu se neodvratně schyluje? Druhý díl zamýšlené trilogie Pozdravy záhrobí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ozvěny záhrobí. Přihlašte se a napište ho.
Po poslechu prvního dílu jsem si ihned pustila druhý, který byl propracovanější, navazoval i po linii hlavních postav. V tomto díle má nadpřirozenou schopnost kromě Benedikta i několik dalších postav. Celá kniha velmi pěkně pracuje s emocemi a ten bombastický závěr!!! Jsem ráda, že tuto krásnou knihu napsala česká spisovatelka Veronika Fiedlerová.
Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)
01.05.2022
„Mít dítě, Benedikte, znamená pro ženu nechat si vyříznout kus vlastního srdce. Bude navždy odtržený od jejího hrudního koše a nebude ho moct skrýt pod svými žebry. To chybějící místo zaplní strach, kterého se nezbaví do konce života. Nikdy nebude stejná jako dřív.“
„„Někdy cítíme vinu i za něco, za co nemůžeme,“ řekla. „Nebo za něco, co se teprve chystáme udělat.““
Kniha Ozvěny záhrobí v seznamech
detektivní a krimi romány tajemství horory paranormální jevy démoni duchové a přízraky nekromancie pojištění nadpřirozené schopnosti české horory pojišťovnictvíAutorovy další knížky
2021 | Pozdravy záhrobí |
2022 | Ozvěny záhrobí |
2023 | Pomiluj smrt |
2024 | Steny záhrobí |
Druhá časť o nekromantovi Benediktovi začína pri krádeži knihy ale nie hocakej!
Povýšenie v práci, sťahovanie do novej kancelárie a tehotenstvo Zuzany mu dáva zabrať.
Zuzana chce zistiť čo bude s malého, sama pociťuje magickú silu a veru byť na jej mieste tak sa riadne bojim.
Lenže máme tu vraždy dvoch detí, kto za tým stojí? Súvisí to s krádežou knihy?
Ben si musí vytvoriť nový tím a síce výber nebol bohvieako veľký ale myslim, že títo ľudia mali perfektne schopnosti.
Kto to nakoniec robil a prečo bolo pre mňa prekvapením, krásne prepojenie s Benovou mladosťou, veľa tajomstiev bolo odhalených a opäť ten záverečný boj
Tato kniha bola opäť perfektná, boj, mágia ale i napätie a strach a bolesť, bezmocnosť a ku konci slzy a straty ale i obrovské šťastie
Teším sa na tretí diel, čo sa u Bena môže opäť poklaslat?