Pacanka přehled

Pacanka
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536429/bmid_pacanka-661cd86439032.jpg 3 68 68

Jak se konečně zbavit syndromu hodné holčičky? Je jí právě třicet a ve vztahu ani ve stávajícím životě ji to nebaví. Chce žít svobodně, v souladu se svými pocity a sexualitou. Naplněný život a svobodu se snaží najít v Nizozemsku, doma v Česku, ve Francii, na Ukrajině a nakonec v Řecku. Hledá dobrodružství, setkává se s obyčejnými i neobyčejnými lidmi a doufá, že tam někde se konečně bude cítit šťastná. A přestože každá její cesta je jiná, mají cosi společného. Pacanka na to však přichází pomalu a postupně. Ne v barech a hospodách, které navštíví, ne v postelích mužů i žen, s nimiž prožije lepší nebo horší sex. Jejím největším objevem je vnitřní svět. Postupně nahlíží společného jmenovatele svého chování — destrukci, pomocí které se snaží narušit své naučené vzorce. Cesta ven ale zdaleka není jednoduchá a přímá. A kdo je vlastně pacanka?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pacanka. Přihlašte se a napište ho.

hanka_reading
16.12.2024 3 z 5

“Víš co? Jsi pacanka. To je holka, která si jako malá hraje s klukama, chová se jako kluk, nebojí se, je odvážná.

Hlavní postavou je třicetiletá holka, která se tak nějak plácá a hledá se. Zkouší to i v zahraničí - chvíli žije v Nizozemsku, ve Francii, na Ukrajině nebo na Korfu.

Žije dost divokým životem - buď kalí, paří nebo si užívá sexu - bez rozdílu pohlaví.

Mě pacanka svou povahu a stylem života nesedla a nezaujala mě. Možná i kvůli tomu, že se ani nesnažila nějak změnit svůj život. Vlastně mi nesedl ani autorčin styl a tak nějak nevím, co mi kniha měla dát.

VerStetinova
26.11.2024 4 z 5

Mrzí mě zdejší nízké hodnocení.
Ale těžko říct, třeba nejsem objektivní... jsem o rok mladší než autorka, také jsem dlouho hledala sebe sama a k tomu jsem ještě učila češtinu na Ukrajině :)
Ale i bez toho se podle mě jedná o knihu, která má co říct. A vůbec není jen o sexu a chlastu, ačkoliv je tam toho někdy moc. Ale když se člověk zkusí zamyslet nad tím PROČ je tam toho tolik, tak se dostane tam, kde je to už zajímavější.
Fakt dobrý to je!

milena9798
20.09.2024 1 z 5

Nedočetla jsem. Jsem prostě jiná generace.

Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024

Kniha Pacanka v seznamech