Pacient přehled
Sebastian Fitzek
Před rokem zmizel malý Max Berkhoff. Pouze viník ví, co se s ním stalo. Problém je, že je zavřený na přísně střeženém oddělení psychiatrie a mlčí. Aby našel pravdu, musí ztratit rozum Maxův otec zná jen jeden způsob, jak konečně získat jistotu: Musí se stát sám pacientem. Již se přiznal ke dvěma otřesným dětským vraždám a dovedl berlínskou policii ke krutě znetvořeným tělům, teď však mentálně vyšinutý vězeň na radu své právničky mlčí. Podaří se donutit vraha dětí, aby se k činu přiznal? Policie si je jistá, že je také únoscem šestiletého Maxe, který beze stopy zmizel. Vyšetřovatelé však nemají spolehlivé důkazy, pouze ty nepřímé. A pak dostane zoufalý otec šílený nápad. Nechá se zavřít na přísně hlídané křídlo psychiatrie jako falešný pacient s fiktivním lékařským záznamem. Jedině tak se přiblíží k vrahovi dětí a může ho donutit, aby se přiznal…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2019 , AnagOriginální název:
Der Insasse, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pacient. Přihlašte se a napište ho.
Rozhodně napínáva kniha, která se dobře a rychle četla. Závěr nečekaný a překvapivý, ale něco mi v něm chybělo.
Na túto knihu som sa veľmi tešila, mám rada knihy z prostedia psychiatrie. Čítala sa ľahko, bola plná neočakávaných zvratov. Možno ich tam bolo až príliš, čo v konečnom dôsledku ubralo na uveriteľnosti celého príbehu.
Knižní novinky (23. týden)
02.06.2019
Kniha Pacient v seznamech
Super, napínavé čtení, které odsýpá... to mám ráda. Žádná nezáživná nebo nedůležitá a táhnoucí se pasáž... Konec... no, tam to mohlo být trochu delší, ale vlastně to zapadá do celkové atmosféry knížky.