Pád a hnev přehled

Pád a hnev
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525970/bmid_pad-a-hnev-654ea2ab68d7c.jpg 4 42 42

V novej strhujúcej fantasy od megaúspešnej autorky Jennifer L. Armentroutovej sa snúbi dych vyrážajúce napätie so spaľujúcou romantikou. JU OVLÁDA INTUÍCIA. JEHO OVLÁDA JEJ POTEŠENIE

Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: , Zelený Kocúr

Fall of Ruin and Wrath, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pád a hnev. Přihlašte se a napište ho.

Adele02
22.12.2024 3 z 5

Chcete Dvůr mlhy a hněvu, kde to víc praská sexuálním napětím a míň se řeší vílí válka? Tak to je Pád zkázy a hněvu (ironie s tím názvem). Čekala jsem to horší, to narovinu. Je to psané takovým odlehčeným stylem, jako bych četla YA, jen s dospělými postavami a všudypřítomným sexem (ten mi teda po chvilce začal spíš lézt na nervy). Ale mezi Lis a Thornem to funguje, hlavně teda v první půlce - skvělá chemie a ty přestřelky jsem žrala, Thorne je fakt hot. Druhá půlka už se trochu táhla, některé věci upozaděné na úkor Lisina poblouznění Thornem, ale netrpěla jsem u toho. :D

Ewe291
03.12.2024 3.5 z 5

Asi najviac sa mi pacilo oslovenie "na'laa"
Tento pribeh som bud nepochopila alebo tam toho bolo prosto privela, neviem. Ak nahodou vyjde druhy diel dam mu sancu ale ja asi ostanem pri autorkynych nefantasy knihach. Nehovorim, ze toto bolo zle ale neviem mne nieco chybalo alebo toto prosto "nieje moja salka kavy" ale nedavala by som to citat detom vo veku 10 - 17 rokov! Ale kto ma rad fantasy smelo do toho.

"Na tvojom mieste by som sa ani nepokúšal o útek," poradil mi a prešiel okolo mňa.
"Pretože ma zastavíte?"
"Pretože ťa budem naháňať"
"A chytím ťa"

Rudana
26.04.2024 5 z 5

Pořád jsem váhala jestli knihu e pub koupit, vzhledem k ceně, která je větší než u papírové.
Nelituji. Kdo zná styl psaní této skvělé spisovatelky nebude zklamán. A nejhorší je, že další díl v nedohlednu.

Černá smečka, Budu ti nablízku a další knižní novinky (48. týden)

26.11.2023

Kniha Pád a hnev v seznamech