Pan Cavendish, jestli se nemýlím přehled

Pan Cavendish, jestli se nemýlím
https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64954/bmid_pan-cavendish-jestli-se-nemylim-gHR-64954.jpg 4 183 183

Vévodové z Wyndhamu série

< 2. díl

Lady Amelii Crowlandové závidí celá londýnská smetánka – je totiž zasnoubená se samotným vévodou z Wyndhamu! Pak se však na obzoru objeví záhadný pan Audley, bývalý hrdinný kapitán armády Jeho Veličenstva a nesmírně šarmantní muž... Amelia zatím žila podle předem daného scénáře, ale když věci dostanou nečekaný spád, rozhodne se vzít osud do vlastních rukou a bojovat o své štěstí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Mr. Cavendish, I Presume, 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan Cavendish, jestli se nemýlím. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (29)

Květinka008
26.09.2024 3 z 5

(SPOILER) Zajimava zapletka, ale neco tomu pribehu chybelo, zrejme jiskra a gradace. Postavy jednaly spise nemastne-neslane, nejvetsi dojem nakonec zanechala stara semetrika - a ne prijemny... Navic zustalo par temat nevyresenych - kde a proc se Jack vzal zrovna na tomto miste? Prijel ci neprijel zamerne? Kde a jak ho stara vevodkyne "ulovila"? Proc by mely zustat fabriky, ktere prinesla do rodiny Thomasova matka, v majetku jineho vevody? Thomas nemohl zustat chudou "nickou", odkazanou na "dohodu s vevodou". Kdyz nad tim premyslim, neni to pro me vlastne ani cista trojka. Znovu uz cist nebudu.

Edit po precteni ostatnich komentaru (obvykle nejdriv pisi svuj): knihu jsem nasla v knihobudce a netusila, ze je jakymsi druhym dilem - to ostatne nevadilo, az na vyse uvedene mezery. Zajimave je, ze nekdo citil tyhle mezery zas v prvnim dile - pak souhlasim, ze by to mela byt spis jedna kniha.

uzivatel83509
31.08.2024 3 z 5

Bohužel jsem četla tuhle knihu hned po dočtení prvního dílu a to opravdu nedoporučuji dělat. Větší část knihy se totiž odvíjí ve stejné dějové lince, jako první kniha - stejné situace a rozhovory, jen z pohledu jiné dvojice... Konec byl hezký, ale nezachránil můj celkový dojem.


Mirka2778
08.11.2023 3 z 5

Druhý díl mě bavil víc, než první. Thomas je rozhodně větší sympaťák, než Jack. Ale zklamaly mě pasáže kopírované z prvního dílu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pan Cavendish, jestli se nemýlím v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených285x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených12x
v Knihotéce168x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech3x