Pán hor 1 přehled

Pán hor 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536140/bmid_pan-hor-1-6616d56838c27.png 4 447 447

Pán hor série

1. díl >

Na pozadí bouřlivých událostí Francie 18. století se odehrává dramatický příběh osudové lásky mladé Christiny a divokého Edmonda – černé ovce rodiny de Braie. Pro dívčina otce je Edmond ztělesněním všeho zla a je ochoten udělat cokoli, aby svou dceru před ním ochránil. Netuší však, s jak odhodlaným protivníkem bojuje. Edmonda nezastaví ani cesty zasypané sněhem, které odříznou jeho hrad od okolního světa, ani klášterní zdi nebo najatí zabijáci. Spletité rodinné vztahy zkomplikuje i politická situace. Po pádu Bastily je starý svět v troskách a všichni se musí buď přizpůsobit, nebo utéct... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán hor 1. Přihlašte se a napište ho.

mamamia144
11.12.2024 4 z 5

Čtivá, historická oddechovka. Líbilo by se mi, kdyby to bylo z českého prostředí naší minulosti, ale četlo se to hezky a nenechám si ujít pokračování.

Alena3029
23.11.2024

Poslouchala jsem jako audioknihu při domácích pracech a jen díky tomu jsem ji doposlouchala do konce. Hlavní hrdinka mi v první polovině děsně lezla na nervy. Ale později, asi jak dospěla a příběh pokračoval ve sledování jejích potomků, se to zlepšilo, nakonec jsem naposlouchala tři díly a něco málo o dějinách Francie mi to taky dalo.

Dandy1
07.11.2024 3 z 5

Je to jako číst pohádku. Linie se Sebastianem to trochu zkazila. Události francouzských dějin mě nenadchly.

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024

Kniha Pán hor 1 v seznamech