Pán hor 1 přehled

Pán hor 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13519/pan-hor-i-13519.jpg 4 447 447

Pán hor série

1. díl >

1.díl pětidílné ságy na pozadí bouřlivého období francouzské revoluce v 18.století líčí osudy divokého hraběte, který založí hrdý rod de Braie. Románová sága je určena především milovníkům romantické literatury. Divoký hrabě Edmond, sídlící na Černém hradě a nazývaný pánem hor, zakládá s milovanou ženou Christinou hrdý šlechtický rod. Francouzské revoluční události se stávají kulisami dalších osudů hlavních hrdinů a jejich četných potomků. Střetávají se zde chrabří hrdinové s padouchy, planou vášnivé osudové lásky, různé intriky a zrady... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán hor 1. Přihlašte se a napište ho.

mamamia144
11.12.2024 4 z 5

Čtivá, historická oddechovka. Líbilo by se mi, kdyby to bylo z českého prostředí naší minulosti, ale četlo se to hezky a nenechám si ujít pokračování.

Alena3029
23.11.2024

Poslouchala jsem jako audioknihu při domácích pracech a jen díky tomu jsem ji doposlouchala do konce. Hlavní hrdinka mi v první polovině děsně lezla na nervy. Ale později, asi jak dospěla a příběh pokračoval ve sledování jejích potomků, se to zlepšilo, nakonec jsem naposlouchala tři díly a něco málo o dějinách Francie mi to taky dalo.

Dandy1
07.11.2024 3 z 5

Je to jako číst pohádku. Linie se Sebastianem to trochu zkazila. Události francouzských dějin mě nenadchly.

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024

Kniha Pán hor 1 v seznamech