Pán hor 3 přehled

Pán hor 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13517/pan-hor-iii-13517.jpg 4 242 242

Pán hor série

Další díl romantické ságy rozvíjí osudy členů francouzského šlechtického rodu de Braie, proplétá jejich milostné i nenávistné vztahy. Úlohu divokého pána hor hraje i nadále syn Sebastian. Projde životní krizí se svou milovanou manželkou, kterou dočasně ztrácí kvůli nemanželskému dítěti. Jejich silná láska však zvítězí a lidé téměř nepoznávají nového, nyní vlídného a štědrého pána hor. Hrdý šlechtický rod de Braie zasáhne každého, kdo se k němu přiblíží, ať jsou to sňatky potomků, vášnivé lásky, nenávisti nebo různé události. Změnu života celé rozvětvené rodiny předznamenává požár, který Černý hrad úplně zničí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán hor 3. Přihlašte se a napište ho.

Kackac77
07.11.2024 4 z 5

Audiokniha
Třetí díl série od paní Körnerové, opět historický slaďák. Postavy nic moc, ženy naivní, muži mača. Navíc i v chování postav probíhaly divné kolotoče, které neodpovídaly předtím vykreslenému charakteru. Tolik ke kritice. Po těžkých knížkách co jsem teď v poslední době četla, jsem si to přesto užila. Potřebovala jsem něco jednoduše romantického. Hezky se to poslouchalo, hezky to plynulo. Doporučuji romantickým duším.

Havrnka
02.11.2024 5 z 5

Krásné pokračování rodinné ságy.

Mája777
16.06.2024 5 z 5

Tak jsme se dočkala. Mám z knihovny všechny díly a noc mi nebrání číst. Tedy čas ano, ale to se vyřeší :)
Opět se setkáváme s rodinou de Braie. Sebastián odjíždí do Itálie a tím se spouští lavina, kterou nikdo není schopen zastavit. Život na hradě se téměř zastaví a jednotliví hrdinové dělají možné i nemožné, aby se rod udržel.
No, co vám mám říkat. Velice rychle přečteno a hned sahám po dalším díle.
(16. 6. 24 - 12 685 - 30)

Kniha Pán hor 3 v seznamech