Pan Mercedes přehled

Pan Mercedes
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545181/bmid_pan-mercedes.jpg 4 2025 2025

Bill Hodges série

1. díl >

Kdo je v téhle hře kočka a kdo je myš? Na masakr před pracovní agenturou, kdy maskovaný řidič v ukradeném mercedesu úmyslně najel do fronty nezaměstnaných, nikdo hned tak nezapomene. Často na něj myslí i detektiv ve výslužbě Bill Hodges, který musel při odchodu do důchodu odložený případ předat svým kolegům. Když ale dostane vychloubačný dopis, jehož pisatel se k vraždám přiznává, nechá se vyprovokovat, aby se vrátil k nedokončenému pátrání. Doufá, že se mu podaří zabránit ještě horšímu krveprolití, ale netuší, co ho to bude stát…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , OneHotBook

Mr Mercedes, 2014

Interpreti: Kajetán Písařovic , Jan Kanyza

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan Mercedes. Přihlašte se a napište ho.

Belanna
13.12.2024 5 z 5

Pan King je mistrem ve všech směrech.
Jeho detektivka mi dokonale sedla. Napínavé, zajímavý děj, detailně (jak je běžné) propracované. A právě toto způsobí, že jste součástí příběhu a nejen nestranným pozorovatelem. Nejvíc se mi líbila volba charakteru postav velmi různorodých a přesto se dobře doplňovaly.

Daninka123
11.12.2024 5 z 5

Poslouchala jsem jako audioknihu a můžu říct, byla to fakt pecka! Knihy Kinga mám ráda a člověk musí být dobře naladěn, aby mu nevadilo, jak se sálodlouze rozepisuje a podrobně popisuje. Děj a napětí nechyběl, za mě doporučuji.

sedw
17.11.2024 4 z 5

Nebudu lhát, King mi víc sedí v hororech a tajemnu, ale i tak mě tento detektivní příběh bavil v podstatě od začátku do konce. Asi by nevadilo rozsah trochu proškrtat, aby to více odsýpalo, ale převažuje u mě spokojenost.

Ukázka z nejnovějšího thrilleru Stephena Kinga Pan Mercedes a nově vydaného Talismanu

22.10.2014

Ocenění knihy (2)

2015 - Edgar Allan Poe Awards (Best Novel)
2014 - Goodreads Choice Awards (Best Mystery & Thriller)

Kniha Pan Mercedes v seznamech

v Přečtených2 807x