Pekárna v Brooklynu přehled
Julie Caplin
Romantické útěky / Romantické úteky série
Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit! Sophie doufá, že ji její přítel James už brzy požádá o ruku. Jenomže všechno dopadne jinak a Sophie se rozhodne přijmout stáž v americkém časopise. Odjezd do New Yorku je pro ni spíš útěk než životní příležitost. Naplno se vrhne do práce a nemyslí na nic jiného. A už vůbec ne na lásku. Ubytuje se nad maličkou pekárnou sympatické Belly, která peče ty nejúžasnější dortíky v celém Brooklynu. Spřátelí se a Sophie začne volný čas trávit v její pekárně a pomáhá jí s pečením sladkostí i svatebních dortů. Jenže Bella má bratrance Todda, obletovaného, šarmantního a naprosto neodolatelného. Má jen jednu chybu – odmítá jakýkoliv vážný vztah. Jenže ten nehledá ani Sophie, takže jejich přátelství zdánlivě nestojí nic v cestě… Další romantický příběh od Julie Caplinové, autorky oblíbené Kavárny v Kodani, vás tentokrát vezme na výlet do životem kypícího New Yorku a přesvědčí vás, že z útěku se může vyklubat dobrodružství a že lásku někdy najdeme, až když ji hledat přestaneme.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , CosmopolisOriginální název:
The Little Brooklyn Bakery, 2018
Interpreti: Veronika Lazorčáková
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pekárna v Brooklynu. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Dějová linka asi celkem v pohodě, čtu tyhle knihy jako odreagovaní a maličko jako odpočinek hlavě mezi všemi těmi vraždami, které jinak čtu. Což tenhle typ knih splňuje.
Sophii mi oproti předchozí knize přišla úplně jiná, jasně, stalo se něco, co ji ", změnilo", ale bylo to asi až moc. Nicméně nebyla alespoň nějaká otravná či nesnesitelná. Todd byl až přehnaně dokonalý, což mi trošku vadilo, ale co, je to to romanťárna. Děj byl ale celkem předvídatelný a ve chvíli, kdy četla Sophii emaily se zakázkami, tak mi bylo celkem jasné, jak to dopadne. Ale jo, četba fajn
(SPOILER) Moc hezky pribeh, od zacatku jsem si teda myslela, ze ten vyvoleny bude Todd, ale velmi ctive a tak sladke, az se mi z toho kazily zuby ;)))))
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
Julie Caplin: Miluji cestování a užívám si různé kultury
09.12.2021
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Dnešek má 86 400 vteřin. Využil jsi už alespoň jednu k úsměvu?“
„Každé ráno se probudíš se dvěma možnostmi, spát dál a snít, nebo se vzbudit a zkusit si sny splnit. Volba je na tobě.“
„Statečnost je, když se něčeho bojíš, a přesto to uděláš, když tomu strachu čelíš. To je pravá statečnost.“
Kniha Pekárna v Brooklynu v seznamech
v Přečtených | 3 084x |
New York láska milostné romány kavárny romantika dorty cukrárna anglické romány
2018 | Kavárna v Kodani |
2020 | Hotýlek na Islandu |
2021 | Chata ve Švýcarsku |
2019 | Cukrárna v Paříži |
2019 | Pekárna v Brooklynu |
Ačkoliv ráda čtu knihy popořadě, jak vycházejí, na tuhle jsem si musela hodně dlouhou počkat, než vyšla jako audio.
Kniha mě bavila, Veronika Lazorčáková to umí prodat a příběhy od Caplin si pouštím na oddych a na proložení žánrů. Už vím, co čekat, chápu, proč jsou tak slavné a svůj účel u mě vlastně plní dokonale a ještě se uculuji a fandím hlavním hrdinům. Autorka prostě našla něco fungujícího a vůbec mi nevadí, že jede každá kniha podle podobného scénáře.
Sophie v roli hlavní hrdinky byla skvělá, líbil se mi její přístup k životu a odhodlanost nesosat rodinné jméno. Takovou smůlu na chlapy jan tak někdo nezažije, v těch různorodých partnerských zklamání od autorky byl tenhle útěk opravdu potřebný.
Todd je vtipálek a fakt jsem si ho oblíbila, ale za partnera bych ho asi nechtěla. Spíš jako nejvíc nejlepšího kámoše, který se mnou půjde zvonit na zvonky.
Co jsem si v knize užila na jedničku, tak bylo opět prostředí. Takovéhle cestování po Americe si nechám líbit, protože i když mě NY vůbec neláká (děsí mě to množství lidí, do toho města by se vešla celá ČR) svým způsobem mě fascinuje, jak může být město obrovské a rozmanité. A pekárna v Brooklynu mi to všechno dala a ještě ovoněla hromadou dortíků.