Kubko vie rozprávať přehled

Kubko vie rozprávať
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491906/bmid_kubko-vie-rozpravat-FYK-491906.jpg 5 18 18

Piata časť Kubkových dobrodružstiev je určená deťom, ktoré už vedia hovoriť. Predstavuje skvelú príležitosť precvičiť si rozprávačské schopnosti na príbehu, ktorý opisuje peripetie spojené s príchodom nového člena rodiny do domácnosti. Pod každou veľkou ilustráciou sú doplňujúce obrázky, ktoré dieťa nabádajú, aby vlastnými slovami opísalo, čo sa hrdinom prihodilo. Nechýbajú ani otázky, ktorých úlohou je rozprúdiť rozhovor medzi rodičom a dieťaťom na tému, ktorá zaujíma všetky deti: ako som prišiel na svet. Publikácia má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom zdokonaľuje detskú reč. Pre deti od 4 rokov.... celý text

Literatura světová Pro nejmenší
Vydáno: , Ikar (SK)

Pucio umie opowiadać, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kubko vie rozprávať. Přihlašte se a napište ho.

hroneczek
02.09.2024 5 z 5

Úžasná kniha, která seznámí malé dítě s příchodem sourozence na svět. Ukáže mu, co všechno se může doma dít, co všechno se z příchodem dalšího člena v rodině změní, co se od něj jako od staršího může očekávat i to, že mít z celé situace smíšené pocity, je naprosto v pořádku.
Celá série Péti je skvělá a moc moc moc ji doporučuji všem dětem! (I rodičům :-) )

Jeninas
17.08.2024 5 z 5

Knihu doporučuji nejen fanouškům Péti, ale všem nastávajícím maminkám, které potřebují s novou situací seznámit staršího sourozence. Moje malá napjatě sleduje, jak "červené mamince" roste bříško, jak si stejně jako její maminka chystá tašku do porodnice a rovněž vidí, co se bude dít potom. Hodně ji to uklidnilo a mně ve výsledku taky.

veronika0382
31.07.2024 5 z 5

Seznamte se s Péťou a jeho blízkými. Tenhle sympatický chlapeček je oblíbeným společníkem všech dětí, které se učí mluvit. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách :)

Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024

Kniha Kubko vie rozprávať v seznamech