Hluboký spánek přehled

Hluboký spánek
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215983/mid_hluboky-spanek-215983.jpg 4 394 394

Phil Marlowe série

Phil Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. Milionář General Sternwood jej pověří, aby se vypořádal s vyděrači v záležitosti, do které se zapletla jedna z jeho mladých, hezkých a neukázněných dcer.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hluboký spánek. Přihlašte se a napište ho.

rafan65
23.10.2024 3 z 5

Klasická detektivka ve kterých má navrch soukromé očko nad bandou gangsterů. Tyto americké gangsterky moc nemusím, je to celkem pořád na jednom brdo. Zápletka celkem o ničem, soukromí detektiv přežije všechno a samozřejmě nechybí krásné a svůdné ženy. Prostě americká klasika bez zvláštních nápadů a pořádného děje.

Mira7
09.10.2024 3 z 5

Dobře napsaný detektivní román, bohužel jsem mu nedokázal dlouho přijít na chuť.. vlastně mne opravdu bavil až při závěrečném rozuzlení. To ale neznamená, že je špatný, to vůbec ne. Je to klasika...a to doslova.. S vozem značky Packard se už pár desetiletí na cestách nikdo nesetká...v knize je.. Silácké řeči, kvádro, taková předválečná klasika. :-) Příběh je propletený, kniha patří do fondu kvalitní literatury, jen zub času se už podepisuje... Je to jako dívat se na film pro pamětníky, víme že je dobrý, ale už je tam trochu propast.

MrBlueberry
17.09.2024 3 z 5

Dá sa od diela očakávať presne to, čo som si prečítal v popise.
Klasika a nič naviac.

Kniha Hluboký spánek v seznamech