Pipi Dlouhá punčocha (4 příběhy) přehled

Pipi Dlouhá punčocha (4 příběhy)
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410233/mid_pipi-dlouha-puncocha-xed-410233.jpg 5 783 783

Obsahuje: Pipi Dlouhá punčocha -- Pipi Dlouhá punčocha se nalodí -- Pipi Dlouhá punčocha v Tichomoří -- Pipi Dlouhá punčocha na Chmelnici

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Pippi Långstrump, 1945

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pipi Dlouhá punčocha (4 příběhy). Přihlašte se a napište ho.

Turmee
06.11.2024 4 z 5

Pipi čteme s docela malými dětmi (4,5 a 2 roky), ale obě ji zbožňují. Zábavná a nekonvenční Pipi si dokáže získat snad každého.
Kapitoly jsou tak akorát dlouhé, celostránkových ilustrací tam není moc (což, ale chápu, protože to není asi primárně určeno pro takové malochy).
Na dnešní dobu je tam občas dost násilí a některé Pipiny kousky jsem dětem vysvětlovala horko těžko. Ale i tak se bavíme všichni a určitě se k ní budeme vracet i později.

Alea2014
04.05.2024 5 z 5

Boží příběh, zbožňuji tuto knížku mám radši nez děti z bullerbynu je mi totiž deset let a četla jsem jí nedávno a moc se mi líbila, určitě si zaslouží pět hvězd. Výrazně pro děti kolem devíti let doporučuji.

Emik87
13.02.2024 4 z 5

Pipi nemám až tak ráda, jako děti z Bullerbynu, ale pro mladé holčičky je to skvělý příběh o přátelství. Rozhodně doporučuju.

Pipi Dlouhá punčocha slaví 70. narozeniny

01.06.2015