Pletařka: Životní příběh spletený z milostné touhy přehled

Pletařka: Životní příběh spletený z milostné touhy
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540377/bmid_pletarka.jpg 3 11 11

Pohled na rodinnou fotografii z dětství spustí nezadržitelný proud intenzivních vzpomínek. Ivana Peroutková očko po očku splétá intimní biografii jedné neobyčejně obyčejné ženy. Jak bude vypadat konečný vzor jejího života? Do výsledku promluví neúnavná touha, osudové vztahy, rodinná minulost, hledání sebe sama i vášnivý požitek ze čtení.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pletařka: Životní příběh spletený z milostné touhy. Přihlašte se a napište ho.

SSTknihy
08.11.2024 3 z 5

Celkem banální příběh ženy, která se ve vzpomínkách vrací ke svému životu. Celkem prázdnému a nezajímavému životu. Hlavní hrdinka se v tom tak nějak plácá, posunuje se od ničeho k ničemu, není spokojená, stále něco hledá, aniž by vlastně věděla co, touží po opravdovém a silném citovém vztahu, připadá si osamělá, mimo, je odtažitá, nedokáže nic skutečně prožívat, stále jí něco chybí, nic ji doopravdy nenaplňuje... Čekala jsem alespoň nějaké vysvětlení, kde se v ní tak neukotvenost vzala, odkud pramení její "neschopnost života", jak moc ji ovlivnilo dětství a vztah s matkou, ale jak děj plyne, tak i končí.
Asi záleží, jak moc dokážete s hlavní hrdinkou souznít a porozumět jí. Mě vadil i poněkud odosobnělý způsob vyprávění, kdy hrdinka mluví sama se sebou s odstupem let. Nedokázalo mě to vtáhnout do děje.

evca7271
08.10.2024 3 z 5

Čekala jsem od knihy trochu víc, ale jinak se to četlo pěkně

zdehan
26.09.2024

Pěkná kniha ktera stoji za přečteni.

Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)

11.08.2024

Kniha Pletařka: Životní příběh spletený z milostné touhy v seznamech