Pojízdné knihkupectví šťastných konců přehled

Pojízdné knihkupectví šťastných konců
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542497/bmid_pojizdne-knihkupectvi-stastnych-koncu.jpg 4 7 7

Pojízdné obchody série

< 2. díl

Aria přesně ví, co chce – život na cestách ve svém obytném voze plném knih. Rozhodně ne žádnou romantiku. Od smrti milovaného manžela už láska nemá v jejím životě místo. Jedinou výjimkou je ta z románů, kterými je jako majitelka pojízdného knihkupectví posedlá a obklopená. Když se však Aria po pár sklenkách vína a karaoke na pódiu ocitne v náručí Jonathana, část jejího já poprvé po letech ožije. Aby ho dostala z hlavy, vydává se na nezapomenutelné léto do Francie. Změní jí tato cesta navždy život?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Arias Travelling Book Shop


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pojízdné knihkupectví šťastných konců. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

luculi
dnes 5 z 5

Dalo by se říct, že je to taková letní romantika o karavanistech, co putují tam, kam je srdce táhne. Tentokrát se však kniha točí okolo pohledu knihomolky Arii. Ta se po smrti manžela rozhodla žít samotářským životem, obklopená knihami a svými přáteli. Dlouhou dobu ji to stačí, ale po letech přichází na to, že okolo ní jsou všichni šťastnými páry a navíc po přečtení jednoho deníku, se její přesvědčení začíná hroutit. Snaží se přijít na to, jaká cesta životem by byla ta správná.

Tato kniha je nejen o rozpolcené vdově, která hledá své místo, o rozbouřených emocích lidí kolem, se kterými tráví každý den, i těch, které potká jen na chvíli, než se zase rozjedou jinými směry. Je i o tom, jak se za některé věci musí bojovat, o mezilidských vztazích, dobré literatuře, cestování a o tom, že domov může být kdekoli, zvlášť když to tak člověk má rád. Život lze žít různými způsoby, neexistují žádné šablony, manuál ani pravidla.

Takže jako čtenáři dostanete romantiku, nadílku lidských pocitů, malinký pohled do života ve Francii a života na cestách. Takové pohodové čtení, možná trošku pohádkové a idylické, ale s humorem, u kterého jsem se občas musela smát i nahlas. Druhý díl je o poznání lepší než ten předchozí.

Marie56
01.09.2024 5 z 5

Pohodové, přívětivé a v rámci žánru kvalitní čtení. Autorka ví, jak a čím udrží vaši pozornost. Pokud hledáte příjemnou romanťárnu, ze které neklape cukr-med, pak neváhejte.


Ludmila91
29.08.2024 5 z 5

I tato kniha je moc krásně napsána. Hezký příběh

všechny komentáře

Související novinky (1)

Gothikana, Divoká Aljaška a další knižní novinky (34. týden)

18.08.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pojízdné knihkupectví šťastných konců v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených7x
v Doporučených1x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst87x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

2023  75%Obchůdek s knihami
2024  75%Pojízdná čajovna splněných snů
2024  83%Obchůdek s poklady
2024  86%Pojízdné knihkupectví šťastných konců
2024  %Obchůdek s vůněmi
Skrýt reklamy