Pojízdné knihkupectví šťastných konců přehled
Rebecca Raisin
Pojízdné obchody série
< 2. díl
Aria přesně ví, co chce – život na cestách ve svém obytném voze plném knih. Rozhodně ne žádnou romantiku. Od smrti milovaného manžela už láska nemá v jejím životě místo. Jedinou výjimkou je ta z románů, kterými je jako majitelka pojízdného knihkupectví posedlá a obklopená. Když se však Aria po pár sklenkách vína a karaoke na pódiu ocitne v náručí Jonathana, část jejího já poprvé po letech ožije. Aby ho dostala z hlavy, vydává se na nezapomenutelné léto do Francie. Změní jí tato cesta navždy život?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , CosmopolisOriginální název:
Arias Travelling Book Shop
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pojízdné knihkupectví šťastných konců. Přihlašte se a napište ho.
,,Pro opravdovou lásku neexistuje žádný plán, nedá se určit, co bude dál, můžeme jen naslouchat svému srdci a věřit, že Amor pro nás ten plán zosnoval. Vím, že to všechno do sebe zapadá, protože v hloubi duše cítím, že TJ zařídil, aby tento muž vstoupil do mého života."
Tento příběh, tak jako předchozí nemá romantickou linku jako hlavni. Deník od TJ byl srdcervouci a nádherný. Krásný odpočinkový příběh, občas vám i koutky zacukaji..
Když se člověku přehřátí život naruby, uvědomí si, co je důležité.
Pokud necháš smutek zvítězit, nikdy na tomhle světě nenajdeš útěchu.
Prostředí knih a do toho spojené pro mě s bláznivým cestováním, bylo parádní.
Gothikana, Divoká Aljaška a další knižní novinky (34. týden)
18.08.2024
Kniha Pojízdné knihkupectví šťastných konců v seznamech
2023 | Obchůdek s knihami |
2024 | Pojízdná čajovna splněných snů |
2024 | Obchůdek s poklady |
2024 | Pojízdné knihkupectví šťastných konců |
2024 | Obchůdek s vůněmi |
Bez mučení přiznávám, že jsem podlehla titulu a obálce, protože odolat příběhu o knihách zkrátka nedokážu.
Tato kniha je o vášni ke knihám, cestování, přátelství a v neposlední řadě i o ztrátě milované bytosti. Hlavní hrdinka ztratila svého manžela a utíká před návratem k normálnímu životu, protože svého manžela milovala tolik, že částečně zemřela i ona. Po třech letech je naprosto vysílená smutkem a ubíjí ji pocit viny, že potkala muže, který ji přitahuje.
Takže ač je příběh z rodiny "červené knihovny", není to tak úplně pravda, protože je také o tom, jak se vyrovnat s životní ztrátou a znovu se pokusit žít plnohodnotný život.
"Na téhle nádherné cestě zvané život máme jenom omezený počet dní, tak proč nenásledovat svoje srdce?"