Polib mi dortík přehled

Polib mi dortík
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503126/bmid_polib-mi-dortik-ZP3-503126.jpeg 4 177 177

Blaire Calloway právě otvírá nový obchod, cukrárnu, kde bude prodávat dortíky a koktejly, všechno má promyšleno a připraveno do nejmenších detailů. Co neměla v plánu? Ronana Knighta a jeho sportovní bar v sousedství, který se otevírá ve stejný den a nabízí pikantní, tučná jídla a pivo. Podnikatelská bitva je na spadnutí. Ale musí být vítěz jen jeden?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský

Kiss My Cupcake, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polib mi dortík. Přihlašte se a napište ho.

adela2230
09.03.2025 4.5 z 5

Super vtipná oddechovka. Příběh se skvěle čte, člověk se pobaví. Není to úplná prvoplánová romantika, což je skvělé.

Ála1968
26.02.2025 5 z 5

Myslím, že to bylo hodně vtipné,já se moc bavila.Jen ta obálka,to je hrůza,ten kdo ji navrhoval,snad knihu ani nečetl,pokud vím,Ronan nosil kostkované košile,měl tetování a brýle měl on a ne Blair.Ale jinak vážně super čtení

petulkapeta
27.09.2024 5 z 5

,,Rozrazila jsi tyhle dveře a pro mě bylo nemožné se nezamilovat."

Pro mě tatim nejlepší co jsem od autorky četla. Miluju když na sebe zprvu štekaji a pak si uvědomí, že je ten druhý neskutečně přitahuje. Blair byla jako dívka z minulých let aspoň teda vizáží, za to Ronan byl pro ni jako hispter co má víc svalů než něčeho jiného. Neskutečně jsem se bavila.

Kniha Polib mi dortík v seznamech

v Mé knihovně153x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)