Poslední hřebík přehled

Poslední hřebík
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535799/bmid_posledni-hrebik-66111cbec3c7e.jpg 4 430 430

Fabian Risk série

< 6. díl

Vydírá. Zneužívá. Mučí. Znásilňuje. Dopouští se nejodpornějších věcí, aby dosáhl nejvyšších pozic. Jmenuje se Kim Sleizner a vede kodaňské policejní oddělení. Jeho bývalá podřízená Dunja Hougaardová shromažďuje v utajení důkazy o Sleiznerových zločinech. Nález mrtvol vysoce postaveného muže dánské rozvědky a neznámé ženy na dně jezera nedaleko Kodaně konečně umožní Dunje a jejímu týmu nastražit na Sleiznera past. A pak v Helsingborgu na opačné straně průlivu obdrží švédský detektiv Fabian Risk zprávu, která změní naprosto vše... Finále bestsellerové severské krimi série s Fabianem Riskem!... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Témbr

Den sista spiken, 2021

Interpreti: Pavel Soukup

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední hřebík. Přihlašte se a napište ho.

Elapheg
29.11.2024 5 z 5

Kniha: Poslední hřebík, poslední díl Fabiana Riska, byla rovněž výborná. O knize: Hlavní postavou je Kim Sleizner, vedoucí kodaňského oddělení vražd, který je zkorumpovaný ve všech směrech, ale hlavně mistr lži a herec. Jeho bývalá podřízená Dunja Hougaardová shromažduje v utajení důkazy proti Sleiznerovi. Mezitím je v jezeře objeveno auto, v němž jsou dvě mrtvé osoby. Jedná se o vysoce postaveného muže dánské rozvědky a o cizí ženu. Případ bude vyšetřovat právě kodaňské oddělení vražd. Dunja doufá, že nalezené dvě osoby z jezera by mohly posloužit jako past na Kima Sleiznera. Zároveň ve Švédsku obdrží policista Fabian Risk zprávu, která změní naprosto vše. Fabian začne pátrat rovněž na vlastní pěst po událostech ze zprávy, kterou obdržel a bude se divit, co všechno zjistí. Fabian je odhodlán nenechat věci jen tak projít viníkům. Konec je dost realistický, v knize se tentokráte nevyšetřuje sériový vrah, ale příběh je postaven na tom, zda se Dunji a jejímu týmu a Fabianovi podaří dopátrat se pravdy a zda budou mít dost důkazů na to postavit Sleiznera před soud. Poslední díl je trošičku slabší, tak 90%, ale stále se jedná o velmi kvalitní thriller. Konec je velmi povedený a koncový zvrat je na pět hvězd. V žádné knize z této série, nechybí napětí, mrtvolky, dějové zvraty, inteligentní zápletky, soukromí vyšetřovatelů, krev, no prostě kvalitní severské thrillery. Celé sérii a této knize dávám pět hvězd a doporučení. Na konci bych chtěl poděkovat všem knižním přátelům za jejich recenze na moje dotazy ohledně Stefana Ahnhema. Všem vám moc děkuji. :-) Bez vás bych si tuto sérii nepřečetl. :-) Autorovi děkuji za velmi povedené dílo.

Dixiii
22.10.2024 5 z 5

Stefan Ahnhem patří k mým oblíbeným autorům a i v tomto thrilleru prokázal, že je mistrem pera. Mělo to spád, napětí, dobrou zápletku a skvělé gradování. Spokojenost a velké doporučení celé série.

zdenek7Bcc
20.10.2024 5 z 5

Stefan mě opět nezklamal, sice začátek pomalejší rozjezd, ale pak se to rozjelo rychlosti blesku a byl konec. Krásně opět napsané a už se těším na další knížku která na mě už čeká

Nejprodávanější knihy minulého týdne (41.)

19.10.2022

Nejprodávanější knihy (40. týden)

12.10.2022

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Poslední hřebík v seznamech