Poslední klíč přehled
Alec Palmer (p)
Do cisterciáckého kláštera vpadne skupina ozbrojenců a nechá za sebou krvavou spoušť. Adam Sager, agent ze společnosti ECIRE pozná v jednom z mrtvých mnichů klimatologa, který se před padesáti léty údajně ztratil v pralesích Hondurasu. Pátrání po zločincích přivede Adama na stopu projektu, který má splnit dávný sen lidstva – zároveň se však může stát jeho nejhorší noční můrou…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední klíč. Přihlašte se a napište ho.
Akční divočárna, kde krev teče proudem. Organizace magorů bojuje proti organizaci šílenců. Tolik nesympatických postav v jedné knize jsem snad ještě nezažil. Vyloženě špatné dílo to není, ale ani nic, z čeho bych se posadil na zadek.
Chtěl jsem si od Aleše Pitzmose přečíst i něco dalšího po space opeře Vesmírná asociace a proto jsem šáhl po knize Poslední klíč, kterou vydal pod svým pseudonymem Alec Palmer. Kniha nebyla vůbec špatná, dobře a lehce se mi četla, ale Vesmírná asociace se mi líbila více. Jo a ta finta s EET byla prostě geniální.
Kniha Poslední klíč v seznamech
dobrodružství dobrodružné romány
2011 | Ztracené město |
2015 | Světlo pulsaru |
2008 | Démoni pralesa |
2014 | Srdce Sahary |
2016 | Kamenní strážci |
Jako dobrý. Slušně vypiplaná akčňárna, která se nebere zas tak úplně vážně, hlavně linie na polární základně neměla chybu. Hans Schuman a doktor Lemaitre rulez! A jak už tu bylo několikrát zmíněno, odkaz na EET neměl chybu.