Povznesení přehled

Povznesení
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421154/bmid_povzneseni-6KR-421154.jpg 4 730 730

Scott Carey vypadá stále stejně, a přesto neustále ztrácí na váze. A je tu pár dalších podivností, například že váží stejně v oblečení i bez něj. Kromě toho má Scott problémy i se sousedkami, lesbickým párem, jejichž pes pravidelně vykonává potřebu na jeho trávníku. Ale nejde jen o něj, celá místní komunita je vůči homosexuálnímu páru, který se ve městě snaží otevřít restauraci, zaujatá. Zrodí se nepravděpodobné spojenectví nebo v sobě lidé nedokážou objevit pochopení?... celý text

Literatura světová Horory Novely
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský

Elevation, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Povznesení. Přihlašte se a napište ho.

Finn69
08.12.2024 3 z 5

Povznesení je spíš taková novelka nebo delší povídka, či jak to nazvat. Četlo se to celkem pěkně, o to nic, ale v tom příběhu toho prostě nebylo dost. Děje, napětí, nějakého vysvětlení, ničeho. Jeden rozvedený programátor, který se zvolna stává andělem, jeden (nepříliš mi sympatický) lesbický pár a tomu všemu přihlíží postarší doktor a jeho manželka, která posléze zjistí, po jak špatných cestách kráčela. V kostce vše.
Asi bych to líp ocenil jako audioknihu.

gabriela8704
02.10.2024 5 z 5

Kniha, která povznasi duši a rozšiřuje pohled. Snadno se čte. A opět hloubka příběhu je na místě. A proto čtěte pozorně.

Arlienen
24.07.2024 4 z 5

(SPOILER) Na knihu jsem měla políčeno několik let. Nakonec mě k přečtení knihy donutila čtenářská výzva. Upřímně, Kinga mám ráda, ale na jeho knihy musím mít vyloženě náladu, jinak knihy od Mistra nečtu. Jak bylo zmíněno v ostatních komentářích, kniha je vážně jednohubka. Přečetla jsem ji během odpoledního kafe. Čtení jsem si užila. Nebyla to úplně klasická kniha z pera Mistra, tak jak ho znám, ale o to víc mě kniha bavila. Kniha je čtivá a děj rychle plyne.
Hlavní postava Scott - je takový sympaťák, který má jeden problém, a to že mu kila na váze mizí, ale on vypadá pořád stejně. Scott je taková spojka lesbického páru s obyvateli Castle Rocku. Konec knihy mě překvapil, ale na druhou stranu se mi líbil. Jsem ráda, že to takhle skončilo.

Knižní novinky (37. týden)

08.09.2019

Ocenění knihy (1)

2018 - Goodreads Choice Awards (Horor)

Kniha Povznesení v seznamech