Pravidla mozku přehled
John Medina
Molekulární biolog John Medina popularizuje své dlouholeté zkušenosti z výzkumu mozku. Uvádí dvanáct pravidel fungování mozku a radí, jak je uplatnit v praxi. Jeho fascinující příběhy zpřístupňují jinak suché poznatky neurovědy. Dozvíte se, jak stres ovlivňuje naši schopnost učit se; proč jsou vzpomínky nestálé a náchylné ke zkreslování či proč se můžeme učit do nekonečna.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidla mozku. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavá kniha, ze které se populárně naučnou formou dozvíte zajímavosti o mozku.
Doporučila bych ji hlavně začátečníkům v tomto tématu, protože se čte na rozdíl od jiných knih, lehce.
Určitě stojí za přečtení.
Knížka popisuje fungování mozku z pohledu vzdělávání, a proto pro mě extra zajímavá. Řada poznatků byla pro mě nová a přínosná. Přečtu si ještě Pravidla mozku dítěte.
Kniha Pravidla mozku v seznamech
v Mé knihovně | 12x |
Kniha se zabývá především fungováním mozku ve vztahu k učení a obsahuje pro mě plno zajímavých a nových informací. Některé pasáže se četly velmi dobře a některé byly naopak nezajímavé. Celkově bych knihu hodnotila kladně.