Prázdniny za trest přehled

Prázdniny za trest
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547371/bmid_prazdniny-za-trest.jpg 5 95 95

Namísto vysněné dovolené u moře čeká sedmnáctiletou Annie nedobrovolný pobyt s otcem a jeho novou rodinou v zapadlé jihočeské vesnici. Když se ale Annie seznámí s místní partou amatérských herců, a dokonce se zamiluje do hereckého kolegy, prázdniny začnou naplno. Zároveň začínají vyplouvat na povrch rodinná tajemství a ukazují, že se Annie v řadě věcí mýlí. Že by i ve svých citech?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prázdniny za trest. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (34)

knihovniceS
29.07.2024 4 z 5

Prázdniny za trest je milý příběh Annie, které se nepovedl konec roku ve škole a místo vysněné Itálie, bude trávit prázdniny s otcem a svoji skoromacechou „jenom“ v malé vesnici na jihu Čech. Co se všechno semele si přečtěte. Dávám 4 hvězdy a doporučuji.

Kristýnka_28
26.07.2024 4 z 5

Knizku jsem četla podruhé, tentokrat tedy tématicky v lete . čtení bylo opět příjemné , úplně miluju to české prostředí v knížkách . Dej byl krásne plynuly a já jsem měla za ani ne dva dny precteno. Není to žádná bichle o 500ti stránkách, ba naopak, je to taková hezká, tenoucka knížka, která se vám bude líbit , i když je dost kratka ( má jen nějakých cca 170 stran). Postavy mi víceméně sedly. Akorát Andula mi byla hodně nesympaticka od začátku až do konce. To jak si ničeho nevazila a byla na všechny ze začátku Hrubá, od ni nebylo vůbec pěkné . Naopak třeba Simon to je proste takový ten dream boy pro každou knihomolku. Kristián byl taky strašný zlaticko a úplně mi ho bylo v některých částech strasne líto. No a třeba taková viky?! Ta tomu dodávala tu správnou atmosferu. Knizku tedy rozhodne doporučuji milovníkům enemies to lovers knížek, ale asi v tom nehledejte víc než jen letní oddechovku.


lalela
18.03.2024 5 z 5

Skvělá oddychová knížka, nechybí v ní nic, co by nepatřilo k létu, slunce, láska. Kdysi takové krásné knížky psala Lenka Lanzová, tato knížka mě vrátila do dob mého mládí.

všechny komentáře

Související novinky (1)

355 knižních tipů na téma prázdnin

04.07.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prázdniny za trest v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených102x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených18x
v Knihotéce81x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x