Preacher/Kazatel omnibus, svazek první (2024) | Databáze knih

Preacher/Kazatel omnibus, svazek první přehled

Preacher/Kazatel omnibus, svazek první
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539172/bmid_preacher-kazatel-omnibus-svazek-prvni.jpg 5 21 21

Do nedobrovolného kazatele Jesseho Custera pronikla mocná síla a obdařila ho schopností Slova, díky které může lidi přinutit udělat všechno, co si přeje. Spolu se svou po zuby ozbrojenou bývalkou Tulip a irským upírem alkoholikem Cassidym vyráží na krvavou a zběsilou cestu napříč Amerikou. Chce najít Boha, aby si s ním srovnal účty... dřív, než ho dostihne Svatý zabiják. Kniha obsahuje první tři sešity Preacher/Kazatel č. 1-26.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Preacher/Kazatel omnibus, svazek první. Přihlašte se a napište ho.

Denny456
10.02.2025 5 z 5

Skvělej scénář (scénáře) nadprůměrná kresba a všechno pěně v prvním omnibusu. Tak tohle je hodně dobrej počin. Rozhodně doporučuji se vydat na krvavou cestu za poznáním kdo je kdo.

Placi
02.02.2025 5 z 5

Geniální. Postavy a jejich historie i motivy, děj, dialogy, fóry, kresby, všechno je perfektní. Tohle je hodně velká paráda. Jeden z nejlepších komiksů, které jsem kdy četl. Jsem zvědavý, kam se tenhle zběsilý vlak bude hnát dál a kde se zastaví.

Frizer
27.12.2024 5 z 5

Svého prvního Preachera jsem dostal pod stromeček jako puboš před, téměř, čtvrtstoletím. Po všech Conanech, Lobech a dalších parádách působil jako zjevení. Čerstvý vítr, skvělé hlášky, parádní příběh, skvělé postavy. Mé mladé já bylo u vytržení. Kdyby máti tušila co mi pořídila. Mnohé příběhy či filmy té doby pro mě již zastaraly...Preacher ale stále zraje jako víno. Crew konečně vydala parádní Omnibus a já si opět příběh rád projdu. A opět to bude jako poprvé. Jen je škoda že Garth svůj Magnum Opus již nepřekonal.

Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)

23.06.2024

Kniha Preacher/Kazatel omnibus, svazek první v seznamech

v Mé knihovně30x