Příběhy psané střelným prachem přehled
Vlastislav Toman
Dobrodružně laděné příběhy zavedou čtenáře do nejrůznějších dob a míst. Kniha přiblíží vznik a vývoj husitských palných zbraní, odrážení tureckých vpádů na Slovensko, příběhy odehrávající se mezi piráty v Karibském moři či v rozlehlých končinách Severní Ameriky. Zasvěcený čtenář v této knize nalezne příběhy, které byly v komiksovém provedení součástí časopisu ABC v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy psané střelným prachem. Přihlašte se a napište ho.
Po letech jsem si znovu přečetl tyhle příběhy a kupodivu se mi líbily tak,že se divím,že jsem dal tak nízké hodnocení.Nejvíc se mi líbily povídky Puškaři,Zákeřný kord a Tichý střelec.Proto jsem se rozhodl hodnocení zvýšit a myslím,že si je ještě několikrát přečtu
Kniha Příběhy psané střelným prachem v seznamech
Část díla
2003 | Velká kniha komiksů ABC #4 |
2002 | Velká kniha komiksů #2 |
2002 | Velká kniha komiksů #3 |
2013 | Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana |
Skvělá knížka pro kluky zapálené do indiánů, kovbojů, zbraní a podobných věcí. Četla jsem jen kvůli čtenářské výzvě. Povídky se mi líbily asi jen 3. Takže pro mne to úplně nebylo. Nevyhovoval mi ani moc styl psaní.