Vražda na den Svatého Patrika přehled
Lee Harris (p)
![Vražda na den Svatého Patrika Vražda na den Svatého Patrika](https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/6777/bmid_vrazda-na-den-svateho-patrika-CWL-6777.jpg?v=1539027247)
Případ bývalé jeptišky série
Čtvrtý případ bývalé jeptišky Christine Bennettové! Den svatého Patrika slaví Irové na celém světě – i irští policisté v New Yorku. Tři kamarádi z policejního sboru se svými manželkami netuší, jak tragicky tento březnový svátek pro jednoho z nich skončí. Když se chystají odjet domů, je na parkovišti jeden z nich zastřelen a druhý obviněn z vraždy. Chris Bennettové a jejímu příteli detektivu Jacku Brooksovi to ale připadá nemožné, a rozhodnou se proto pátrat po vrahovi sami. Skrývá se vrah skutečně v policejním sboru? Chris pátrá v minulosti, hovoří se sousedy i s příbuznými, a pak si náhle musí položit zásadní otázku: kdo měl být vlastně zavražděn?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2006 , MottoOriginální název:
The St. Patrick´s Day Murder, 1994
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda na den Svatého Patrika. Přihlašte se a napište ho.
![ZuK1 ZuK1](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tuto poměrně rozsáhlou sérii registruji díky databázi knih, ale nikdy jsem z ní nic nečetla. Nedávno jsem úplnou náhodou narazila na dva díly za velmi dobrou cenu a i když nebyly podle pořadí, říkala jsem si, že aspoň vyzkouším jak se mi budou líbit.
Knížku bych hodnotila jako takovou jednoduchou, nenáročnou 3* oddychovku, napsanou skoro před 30 lety a tudíž i některé situace a možnosti, jak získat informace jsou z dnešního pohledu docela úsměvné. V kurzu jsou zde také telefonní budky a pevné linky, bez kterých se neobejde ani komunikace mezi přáteli. Po dalších dílech série už asi pátrat nebudu, ale ten jeden, který už mám doma si ještě přečtu.
![HadleysHope HadleysHope](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Trochu útlum, nevyvážené a nenapínavé. Ale asi to bude tím Irskem. Čekal jsem víc krve.
Kniha Vražda na den Svatého Patrika v seznamech
v Mé knihovně | 103x |