Pokrevní pouta přehled

Pokrevní pouta
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381822/bmid_pokrevni-pouta-BDS-381822.jpg 5 1643 1643

Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici? Ale inspektorce Kim Stoneové na téhle smrti něco nesedí. Pár dní nato už si je jistá – po nálezu mrtvé mladé narkomanky se stejnou bodnou ranou v hrudi. Někdo je obě chladnokrevně sprovodil ze světa. To je však to jediné, co je spojuje. Kim se nedokáže na případ soustředit – z minulosti se vynořila doktorka Thorneová, sociopatka, kterou Kim dostala do vězení a která za mřížemi naplánovala bezcitnou pomstu. Počet obětí narůstá a Kim a její tým se po krůčcích přibližují k pachateli. Někdo z nich se ale brzy octne ve smrtelném nebezpečí. A Kim tentokrát možná nebude mít dost sil, aby ho ochránila…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Knižní klub

Blood Lines, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrevní pouta. Přihlašte se a napište ho.

klarence
29.10.2024 4 z 5

Byla jsem trochu zklamaná, že se nám tu opět objevuje Alex .
opět jsem zvolila audioknihu v podání Jitky Ježkové a to byl fofr.
Moc se těším na další díly . Kim jsem si moc oblíbila..

krejcovka76
14.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Po Ďábelských hrách jsem byla ráda, že Alex zmizela a příběh skončil. V tomto příběhu se vrací a její manipulace jsou přímo mistrovské dílo. Neskutečně akční příběh, který jsem přečetla jedním dechem. Kim, Bryant, Stacey a Kev jsou už moji oblíbenci a pokud někomu z nich hrozí nebezpečí, tak to prožívám o to víc. Samozřejmě nesmím zapomenout na Woodyho :-) Každopádně příběh jako takový, jste už viděli, četli mnohokrát, ale Angela ty příběhy povznese ještě do jiné roviny a naservíruje to čtenářům jako naprostou novinku. A to, že do knížky zpětně umístila i postavy z minulých dílů, tak za to bych ráda dala hvězdičku navíc. No nic jedeme dál na další příběh :-)

Mateo67
05.10.2024 5 z 5

Výborné jako vždy. Můj osobní problém - nemusím moc knihy, kde se děj odehrává ve vězení. To prostředí mi vadí, i když není důvod proč. Samozřejmě bez toho by to tady nešlo, o Alex muselo být postaráno:-). Kim mám ráda a pro Bryanta mám slabost, hlavní zápletka opět originální, “Ďábelské hry 2 ještě lepší, Kimina matka a Shane korunují už tak zdařilé dílo, takže hodnocení je i přes některé mé osobní výhrady jasné.

10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2018

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

V západním světě nebyla touha ovládat, přesvědčovat a manipulovat o nic menší, jen byla utajovanější.

Kniha Pokrevní pouta v seznamech

v Přečtených2 359x