Lžička plná zášti přehled

Lžička plná zášti
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519936/bmid_lzicka-plna-zasti-mnA-519936.jpeg 5 52 52

Případy pro W + W série

Hazel zemřel její milovaný dědeček a Daisy je ráda, že může kamarádce dělat společnost a odjet s ní do rodinného sídla v Hongkongu. Po příjezdu dívky zjišťují, že rodina Wongových se rozrostla, malý Teddy však není jediné překvapení, které tu na děvčata čeká. V rodinném kruhu dojde k tragédii a z Hazel se stane hlavní podezřelý. Někdo se totiž na ni snaží hodit vraždu a únos k tomu! Podaří se dívkám očistit Hazelino jméno dřív, než bude pozdě?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)

A Spoonful of Murder, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lžička plná zášti. Přihlašte se a napište ho.

Kaila146
15.10.2024 4 z 5

Autorka má sice stále stejný vzorec u těch zločinů, ale fakt mě baví vývoj hlavních hrdinek.

Anikaa
25.09.2024 5 z 5

Kniha vypráví o dvou kamarádkách, Daisy a Hazel. Hazel má dědečka, který z nenadání zemřel. Jede do svého rodného města Hongkong na jeho pohřeb. Vezme s sebou i svou kamarádku Daisy. Tam je čeká další nečekaná zpráva. Hazel se narodil bratr Teddy. Není z toho nadšená, ale snaží se s tím smířit. Jenoho dne jedou s Teddym a jeho služebnými k lékaři. Služebná a Teddy jedou výtahem do osmého patra, kam ale nedojedou. Dívky se po nich jdou kouknout, a poté zjistí, že služebná je mrtvá a Teddy nezvěstný. Jako vražedná zbraň byla použita Hazelina spona do vlasů. Někteří si myslí, že vrahem je Hazel. Byla by ale Hazel schopná tohle udělat? Dívky se snaží vraždu a únos vyřešit a zároveň prokázat Hazelinu nevinu. Jestli se jim to povede, vám už ale neřeknu. Na knize se mi líbila zápletka a její vyřešení. Odehrávala se v prostředí Hongkongu, takže byla v knize i zajímavá fakta o Hongkongu. Podle mě je tato kniha jedna z nejlepších v knižní sérii Případy pro W+W. Tuto knihu určitě doporučuji.

Lovehorses365
14.04.2024 5 z 5

Já ani nevím co mám dodat!
Tahle série je pokaždé lepší a lepší!!!!!!!!
První díl byl příšerná nuda ale nakonec jsem se nějak dostrkala k druhému dílu:
"třeba bude lepší".
A rozhodně byl!
Ale "Šťastné a Veselé Vánoce" a tento díl byly zatím nejlepší z celé této série!!
Převelice moc moc doporučuji a je přímo zločin aby jste si tohle nepřečetli!!

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022

Kniha Lžička plná zášti v seznamech